2777
2789

۱۵روز یا بیشتر ک‌من و‌دخترم ک۶ماهش مریض شدیم اصن هرچی دکتر رفتیم هم من هم دخترم دریغ از یکم خوب شدن بخدا من ک دقیقا سه چهارروز پیش میگفتم‌میمیرم انقدر حالم بد بود پنی سیلین دارو‌شربت قرص اصن اثر‌نداشت هرروز بدتر میشدم دخترمم ک انقد حالش بده بمیرم براش بینیش گرفته سرفه میزنه تازه چشاشم چرک میده و‌همش بسته میمونه کلی باید بشورم ده بار بردمش دکتر همشون ی شربت و قطره اصن خوب نمیشه 

ولی خودم چندروز پیش دیگ واقعا بد بود حالم همینجوری پاشدم ی قرص ویتامین سی انداختم‌تو‌اب خوردم با ی قرص فارمولیتان اگ‌اشتباه نکنم‌اسمش تقویتی بفرداصبحش یدارشدم دیدم دیگ‌بدن درد ندارم ازاونروز مرتب این دوتا قرص و‌میخورم خوب شدم دیگ حتی شربت و‌داروهای دکتر داده بود و‌نخوردم

ولی برا دخترم نوزاد واقعا نمیدونم چیکار کنم هرچی دارویی دادم ب بچه رغ از یکم خوب شدن گفتم امروز عنیرنسارا دود بدم یکم شاید عفونت چشمش بره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
فکر کنم فقط منو شماییم که خوب نمیشیم چند روز پیشم تاپیک زدی من بودم من هنوزم خوب نشدم امروز دیگه صدا ...

خیلییی ویروسش بده بخدا خیلیییی من خودم تحمل میکنم ولی بچم خیلی دلم‌میشوزه

جندروز مریض شدین من پنجشنبه هفته پیش بعد چندروز مریضی صدام کلا گرفت حتی ی کلمه نمیتونستم بگم صدام بزوررر اروم‌درمیومد دکترم‌رفتم پنی سیلینم زدم اصن خوب نشدم دوروز بعدشم صدام خوب شد فکر‌کردم‌بهتر شدم بعدش بدن درد شدیدددد اصن یچی میشنوی افتضاح بوذ حتی میخواستم برم اشپزخونه دوسه بار توراه مینشستم‌از بیحالی ولی خب خودم مطمئنم بدنم خیلی بیجون و‌انرژی شده بود از قرصای تقویتی‌ویتامین سی حتمن بخور خیلی خوبه نشاسته هم برا صدات بخور عالیه

بخور نعناهم‌یکم‌ارومت‌میمنه ولی نمیدونم کی قراره خوب بشیم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی ویروسش بده بخدا خیلیییی من خودم تحمل میکنم ولی بچم خیلی دلم‌میشوزهجندروز مریض شدین من پنجشنبه ...

آره لامصب هیچ جوره خوب نمیشه هی یکی دو روز بهتر میشم خیال میکنم نمونه باز دوباره شروع میشه من حدود ۳ هفته اس مریضم باردار هم هستم بجز استامینفون ساده و دیفن هیدارنین هیچ دارویی نمیتونم بخورم 

شمام بی اشتهایید؟؟و ببخشید آبریزش بینی و خلط زیاد ؟؟

والا من بی اشتها نیستم‌نمیدونمدچرا البته گشنم نمیشه ولی غذام و میخورم 

نه براروزای اول مریضیم بود اللن ب اوجش رسیده دیگه سرو‌کلم‌همه گرفته ابریزش ندارم

آره لامصب هیچ جوره خوب نمیشه هی یکی دو روز بهتر میشم خیال میکنم نمونه باز دوباره شروع میشه من حدود ۳ ...

ای خدا ولی خونگی درمون کن خودت و‌داروهای دکتر اصن اثر‌نداره 

منم چون‌شیر میدم هر دارویی دکتر گفت نباید بخورم 

مثلا شلغم خوبه اب نمک قرقره کردن عالیهههه اب لیمو عسل خیلی خوبه