2777
2789
عنوان

میخوام برم خوابگاه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 31 پست

مدرسه کارش نکته کنکوری گفتن نیست.

حداقل زمان ما نبود فقط درس میدادن و امتحان میگرفتن. (دولتی میرفتم)

نکته کنکوری واسه اموزشگاه کنکور بود

با همه ی اینها به نظر من الان اینقدر اموزش انلاین و کتاب و... هست که نیازی به کلاس هم نیست‌ 

کدوم مدرسه اینجوریه دقیقا ک ی مسئله وای دانش آموز حل نمیکنن اصلا کتابو باز نمیکنن ببینن چ خبره؟؟

خیلی خب نمیخواد بزنی 

حالا تازه اولشه بعدا میفهمی الان ذوق داری 

صبح میشه این شب 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بنظرم بیشتر داری خودتو گول میزنی

حضوری بری خیلی درگیر میشی وقت واسه درس خوندن نداری

من 3 سال تمام انلاین خوندم 

ی پتو پهن کن بشین روش برو سرکلاس انلاینت ک گردنت درد نگیره

واسه چشمت هم برو دکتر عینک و قطره بهت بده

این سه سال رو بخون درکت میکنم خسته ای ولی با انلاین خوندن خیلی راحت میتونی رشته ای ک میخوای رو دربیای اون قسمت هایی ک مشکل داری رو با دبیرای حضوریت حل کن بالاخره یه چیزی میدونن اوناهم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
آخه توی بقیه مدرسه ها هم معلم خوب کم پیدا میشه مگر اینکه بری تیزهوشان که اونم نمیشه

متوجم ولی حتی لای. کتابم باز نمیکنن من سه سال دیگ بفکر اینم چطور برم سر جلسه کنکور

این کاربری دست دو نفره ))
مدرسه کارش نکته کنکوری گفتن نیست.حداقل زمان ما نبود فقط درس میدادن و امتحان میگرفتن. (دولتی میرفتم)ن ...

عزیزم شرایطشو ندارم این همه ویدیو اموزشی کلاس و جزوه تهیه کنم

بنظرم بیشتر داری خودتو گول میزنیحضوری بری خیلی درگیر میشی وقت واسه درس خوندن نداریمن 3 سال تمام انلا ...

درسته ولی تمام اینا هزینه میخواد در توانم نیست 

دبیرا اون سن بالاها میدونن ولی حوصلشون نمیکشه 

فدات شم نمی‌دونم بیینم چی میشه

پانسیون شرایطش چطوریه عزیزم؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
2810