2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخت نمیخریدم چون طبقه بالا دارع خاک میخوره الکی هزینه کردمحتما میگید رو چی میخوابی رو تشک رو تخت کمر ...

خانواده ما خیلی رو این چیزا حساسن که عروس حتما باید داشته باشه ولی شخصا چون کارای خونه نکردم تو لوازم برقی و اشپزخونه نمیدونم چی بخرم چی نخرم

البته  اگه با عقل الآنم بود که وااااقعا یخچال فریزر نمیگرفتم تا داماد بگیره من خیلی جهیزیه بردم درسته که برا خودم بوده ولی همیشه از این پشیمونم واقعا باید مثه بقیه جاری هام یه سری وسیله الکی می‌گرفتم و بقیه رو داماد یا پدرشوهر می‌گرفت 

شوهرم میخریدم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خانواده ما خیلی رو این چیزا حساسن که عروس حتما باید داشته باشه ولی شخصا چون کارای خونه نکردم تو لواز ...

ما هم حساس بودن بیخودی هزینه کردم بخاطر حرف ملت.

هرچی میدونی در آینده استفاده میکنی بخر مثل سرخکن توستر اسنک ساز چای ساز اصلا نخر چای توش مزه گوه میده اونم دارم الکی جاگیر

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️