2777
2789
عنوان

میشه بگید با جاریم چجوری رفتار کنم واقعا نمی‌دونم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 48 پست
اینجورآدما خیلی شانس دارن،ب هرحال اون داره عقده هاشو خالی میکنه وتربیتشو نشون میده شمام شخصیت خودتون ...

شوهرش ذات شو میشناسع یه بار گفت کلا عروس چیز خوبی نیست چون از وقتی جاریم اومده جواب همه و داده یه جولایی ارتباط ها کم شدن به منم همیشه میگه شوهرم و مادر شوهرم خیلی فامیل دوست بودن من اومدم ذات فامیل و براشون مشخص کردم در حالی که فامیلاشون انقدر هم بد نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم از این جاریا دارم اصلا برام مهم نیست ک بخوام براش تاپیک بزنم اخه همینکه جاریت خود واقعیش ر ...

منم باهاش خوش رفتارم پای درد و دلاش هم هستم هیچ وقت هم راز شو فاش نمیکنم ولی رفتارش واقعا رو مخمه

منم باهاش خوش رفتارم پای درد و دلاش هم هستم هیچ وقت هم راز شو فاش نمیکنم ولی رفتارش واقعا رو مخمه

اگه باهاش دوستانه صحبت کنی و بگی یجوری متوجه کارش بشه بنظرت بد میشه؟

ولش کن برات مهم نباشه اتفاقا اینجور راحت میتونی عزت نفس و حرمت خودتو حفظ کنی!!برا من ک اینطوره

کاری نداره. رابطه تلفنی اصلا نداشته باش. تو دور همی ها با کسان دیکه صحبت کن. اگه یه حرفی جلوش تو خلو ...

کلا دو تا جاری هستیم بچه هم نداریم خانواده خلوت با کی حرف بزنم ؟

ولش کن برات مهم نباشه اتفاقا اینجور راحت میتونی عزت نفس و حرمت خودتو حفظ کنی!!برا من ک اینطوره

دقیقا تفاوت رفتای مون مشخصه چون کسی جرات نمیکنه کوچک ترین حرف زشتی یا شوخی بی جایی با من بکنه ولی به اون همه چی میگن 

اگه باهاش دوستانه صحبت کنی و بگی یجوری متوجه کارش بشه بنظرت بد میشه؟

به مادر شوهرم خیلی کار داره برا مهمونی دادن من یه بار بهش گفتم فکر کن داداشت زن بگیره زنش برای مامانت دخالت کنه خودت چه حالی میشی گفت مامانم اگر بیش از اندازه یه کاری کنه عیب نداره بهش بگه 

دقیقا تفاوت رفتای مون مشخصه چون کسی جرات نمیکنه کوچک ترین حرف زشتی یا شوخی بی جایی با من بکنه ولی به ...

خب پس ولش کن جاریم از بس رفتار منو متین و مودب دید کم کم داره ازم یاد میگیره یادمه قبلنا همش معترض میشد ک چرا مادر شوهر پولاشو خرج دخترو دوماداش میکنه بعداز شوهرامون انتظر داره!!!!من هم کلی نصیحتش میکنم ک بابا اون ب کمک نیاز دلرنو ال بل طوری ک قانع میشه بعد خودشم کمک مالی میکنه هم ب خواهر شوهرامون هم مادرشوهرم

2810