2777
2789
عنوان

جاریم خیلی بد جنسه نمی‌دونم چرا

302 بازدید | 14 پست

اول این و بگم که رابطه خوبی با هم داریم چون من اصولا با کسی مشکل ندارم سرم به کار خودمه ولی جدیدا جاریم خیلی رو مخم رفته یکی اینکه مادر خودش هیچ کاری براش نمیکنه این هر چی هوس میکنه فقط به مادر شوهرم میگه تو یه ساختمون هم هستن اما همش جواب شو میده به جون خودم حسودی نیست ولی وقتی میبینم مادر شوهرم هوا شو داره این جواب شو میده براش ناراحت میشم  از عالم و آدم توقع بیجا داره ولی خودش هیچ کاری برای هیچ کس نمیکنه همش تو جمع که نشستیم میکه من جواب همه و میدم فامیل به درد نمیخوره حرف زشت میزنع راحت میگه عن گوه نخور از این حرفا 

زورش میاد مهمونی بده ولی همه جا مهمونی میره خیلی هم میخوره من هیچ وقت خونش دستم به سفره اش نمیره ولی چون میاد خونم منم میرم با من خوبه چون من هیچ وقت بدی در حقش نکردم ولی از اینکه انقدر تند خو هست بدم میاد  خیلی هم پز میده با اینکه شرایط مالی خانواده اش به شدت ضعیف هست اما همش میکه من هر چی می‌خرم پشت بندم همه میخرن  منی که ماشین پدرم بنز هست و پولدار هیچ وقت هیچ ادعایی ندارم تو جمع پز نمیدم  و اینکه چشم دل گرسنه هست مادر شوهرم مهمونی میده زورش میاد  مادر شوهرم هوای بچه های خواهرش و خیلی داره بهشون غذا خوراکی زیاد میده این زورش میاد  به من میگه رو شون حساس شدم از بس زیادی همه جا بودن منم گفتم من که هیچ مالکیتی نسبت به مامان اینا ندارم و برام مهم نیست تو هم برات مهم نباشه 

میخوام رابطه مو کم کنم باهاش چون شوهرامون شریک هستن خیلی میبینمش ولی چجوری مثل قبل صمیمی نباشم چون ذ ...

عزیزم شراکت شوهرتون ربطی نداره منم شوهرم با برادرش شریکه من زیاد به جاریم کاری ندارم اما

کاربری دست دو نفره ❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شراکت شوهرتون ربطی نداره منم شوهرم با برادرش شریکه من زیاد به جاریم کاری ندارم اما

ما هم کاری بهم نداریم ولی تو جمع و مهمونی ها وقتی حرف میزنه حالن بهم میخوره خیلی ادعا داره و جواب همه و میذه ‌ در حالی که تو خانواده خودش کسی آدم حسابش نمیکنه با من درد و دل کرده میدونم 

متاسفانه از کمبود زیاد اینجور شده رابطت رو مثل قبل ادامه بده باهاش کاری که به تو نداره

خداروشکر کاری به من نداره چون من کاری بهش ندارم مادر شوهرم همیشه میکه با شما خیلی خوبه 

من باشم کم کم رفت و آمد کم میکنم. بنظرم تو رابطش با مادر همسرت یا باقی فامیل دخالتی نکن یا از هیچ کس حرف یا دفاعی نکن. اونا شراکتشون داشته باشن. شراکت تو خونه نیارین. تو محل کارشون.... کار و از زندگی باید بتونی جدا کنی...

مهربان باشیم   
چند روز پیش یکی تاپیک زده بود مادر شوهرم خیلی به بچه های خواهرش می رسه غذا بهشون میده. نکنه جاریت بو ...

نمی‌دونم شاید اون بوده من که بهش گفتم برات مهم نباشه واقعا خدا قسمت نکنه همچین عروس هایی برای آدم که به همه چیز گیر میدن خداروشکر زن داداش خودم خیلی با کلاس هست اصلا دخالتی نمیکنه تو امور خانوادگی مون منم دخالت نمیکنم اوایل گول جاری مو خوردم بعد خیلی زود خودم و کشیدم کنار و بار ها بهش گفتم مامان اختیار زندگی خودش و داره و من برام مهم نیست با اینکه کار مادر شوهرم هم اشتباهه چون شوهرش درآمد زیادی نداره همون درآمد و میکنه مواد غذایی میده به فامیلاش ولی به من ربطی نداره 

خداروشکر کاری به من نداره چون من کاری بهش ندارم مادر شوهرم همیشه میکه با شما خیلی خوبه

ببین من که بیستون نیستم اما شاید بقیه اذیتش میکنن که جواب میده الآن شما که باهاش کار نداری میگی باهات خوبه 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
من باشم کم کم رفت و آمد کم میکنم. بنظرم تو رابطش با مادر همسرت یا باقی فامیل دخالتی نکن یا از هیچ کس ...

اصلا مهمونی نمیده که رفت و آمدی کنیم منم دیدم اینجوریه دعوت نمیکنم خونه مادرشوهرم میبینمش و اینکه کار شوهرم یه وقتایی شیفت شب داره یا تا دیر وقت هست به این خاطر مجبوریم پیش هم باشیم 

نمی‌دونم شاید اون بوده من که بهش گفتم برات مهم نباشه واقعا خدا قسمت نکنه همچین عروس هایی برای آدم که ...

اینجور آدما انگار یه چیزی توی مغزشون مشکل داره . انگار یه چیزای عجیبی توشون ترشح میشه . نه باهاش در بیافت نه نزدیک شو 

ببین من که بیستون نیستم اما شاید بقیه اذیتش میکنن که جواب میده الآن شما که باهاش کار نداری میگی باها ...

از بس خودش حرف زیادی میزنه و با همه شوخی میکنه اونام باهاش شوخی میکنن و جواب شو میدن این حرصش میگیره 

از بس خودش حرف زیادی میزنه و با همه شوخی میکنه اونام باهاش شوخی میکنن و جواب شو میدن این حرصش میگیره

اما با اینطور آدما از در دوستی وارد بشی خیلی بهتره دیدم که میگم اگر احساس کنه باهاش مخالفی از در جنگ باهات وارد میشه،همون رفت وآمد رو باهاش به حداقل برسون وقتی هم دیدیش خوب باش باهاش 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
اما با اینطور آدما از در دوستی وارد بشی خیلی بهتره دیدم که میگم اگر احساس کنه باهاش مخالفی از در جنگ ...

دقیقا منم برای همین از در دوستی وارد شدم که باهام خوب باشه چون به شدت آدم بی حوصله ای هستم و حوصله درگیری ندارم و اینکه بالاخره زن داداش شوهرم هست و خواه ناخواه مجبور به تحملش هستم 

2810