2777
2789

سلام

چن نفر خیلی دلمو شکوندن اما میدونم آدمای بدی نیستن و سو نیت ندارن

اما کارشون باعث شده که من خیلی حس بدی پیدا کنم و اذیت شدم خیلی زیاد ولی خب چون اون موقع این کار رو ب نفع من دیدن انجامش دادن

حسم میگه ببخششون اما دلم بدجور خونه ازشون😭😭😭الهی که سر خودشون بیاد تا بفهمن چقدر بده یکی دلتو بشکنه بعد بگه به نفعت بود 

مطمئن باش اون ادم خیلی با خودش کلنجار رفته که کاری بکنه که فقط به نفعت باشه ولی تو ازش ناراحت بشی

یه چیزم بگم سرنوشت ما تعیین شده است اگر بنا بود اتفاق دیگه ای در زندگیت بیفته این ادما موفق نمی شدن که این تصمیم رو  برات بگیرن پس بپذیر همه اتفاقات زندگیتو که حتما لازمه رشد تو هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منظورتونو از جمله اولتون نمیفهمم

نمیدونم این ادما کی بودن و چیکار کردن

ولی وقتی میگید میدونید نیت بدی نداشتن اینو میگم

خیلی وقتا از یه اتفاق یه سریا اطلاعات و تجربه بیشتری دارن وارد میشن تا کمک کنن میدونن هم شما اذیت میشی ولی میبینن اذیت شدن ارزش داره که مشکلاتی بعدی براتون پیش نیاد اینه که این اقدام رو انجام میدن گرچه خود من نمیپسندم ولی برای منم پیش اومده طرف رو حساب اینکه فکر میکنه خودش بهتر و بیشتر میدونه راضی میشه شما ازش ناراحت بشی ولی فکر میکنه داره از شما محافظت میکنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نمیدونم این ادما کی بودن و چیکار کردنولی وقتی میگید میدونید نیت بدی نداشتن اینو میگمخیلی وقتا از یه ...

دقیقا ی همچین حالتیه ک شما میگین و اصلا هم واسش مهم نیست ک طرف دلش میشکنه فقط میگه کار درسته رو کنم

اگر میخوای توی خصوصی واست تعریف کنم که چه کاری درحقم کردن اگرم نمیخوای که هیچی

ممنونم 

حرفات بهم آرامش داد آرومم کرد 

خانمه می‌گفت تو زندگی پس از زندگی بهم میگفتن ببخش تا بخشیده شب و هرچی این بقیه رو می‌بخشیده،برا خودش ...

کاری که اینا با من کردن انقدرررر حس بدی میداد که نمیتونی تصور کنی 

به خدا ظلمه ک بخاطر چیزی ک خودت فکر میکنی درسته دیگزی رو برنجونی