2777
2789
عنوان

خوشبحال بچه هایی که مادرشون قویه و سرحاله

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 23 پست

من زمان ابتدایی مامانم سنی نداشت۲۶سالش بود هیچوقت حوصله نداشت یکبار باهام کار نکرد حتی املا

همیشه دوست داشتم‌یکبار مامانم باهام کار کنه دوستمو میدیدم از ته دل غصه میخوردم

ولی هیچوقت اعتراض نمیکردم

الان ک خیلی سال گذشته هنوز تو دلمه🥲و بهش میگم‌میگه میخواستم‌مستقل بار بیای😐ولی فقط حوصله نداشت

💍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم قوی بودن دست خودمونه 

اولا که طرز فکر تو درست کن 

دوم اینکه به چیزای منفی زیاد فکر نکن

و حتما واسه خودت وقت بذار ببین با چی سر حال میشی 

مطمئن باش اندازه ی من سختی نکشیدی 

روز که شوهرم گفت طلاق ، دقیقا صبحش بیدار که شدم حس خلا داشتم، ولی ساکمو جمع کردم رفتم باشگاه اسم نوشتم

روزایی که خیلی حالم بده بود با دوستم یا جاریم میرفتم کافه 

حتی یه هفته بچه‌ها مو ول نکردم که شوهرمو تنبیه کنم مثلا 

خیلی اتفاقای تلخی برام افتاد ولی خیلی سعی کردم بچه‌ها روحیه ی داغون از من نبینن 

من زمان ابتدایی مامانم سنی نداشت۲۶سالش بود هیچوقت حوصله نداشت یکبار باهام کار نکرد حتی املاهمیشه دوس ...

شاید مامانت یه دردی غصه ای داشته بخاطر اون بی حوصله بوده وگرنه ادم عادی بی حوصله نیمشه 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
شاید مامانت یه دردی غصه ای داشته بخاطر اون بی حوصله بوده وگرنه ادم عادی بی حوصله نیمشه

بعد جالبیش اینه ۱۵سال بعد من بجه دار شد

من ۴۴سال ایناست اینقد با حوصله با خواهرم کار میکنه ولی الان مشکلاتمون خیلییی بیشتره

تتغاری عزیزتره😅🤦‍♀️

💍♥️

بعد جالبیش اینه ۱۵سال بعد من بجه دار شدمن ۴۴سال ایناست اینقد با حوصله با خواهرم کار میکنه ولی الان م ...

نه بابا شاید اون وقتا یه غصه ای داشته پنهون یه دردی یه غمی تو دلش بوده الان رفع شده یا باهاش کنار اومده 

من خودم مادر3تا بچم هر3برام عزیزن فرقی ندارن

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

برو پیش مشاور اصولی کمکت کنه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭