2777
2789
عنوان

میخام برم روانپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما باید بری پیش روانشناس یا مشاور روانپزشک برای کسایی که مشکلات روانی پیچیده دارن شما فکر کنم ...

من کلا راستش حواسم روی هیچس جمع نمیشم مثلا میخام درس بخونم میام به خودم میبینم ساعتها روی یک صحفه بودم و خودم متوجه نشدم و مثلا میشینم فکر میکنم چرا فلانی باهام این رفتار رو کرد و بی دلیل ازش نفرت پیدا میکنم کلا همه اخلاقم به شدت عوض شده

من کلا راستش حواسم روی هیچس جمع نمیشم مثلا میخام درس بخونم میام به خودم میبینم ساعتها روی یک صحفه بو ...

همش میگم چرا زنده ای خودتو بکش خلاص و اینجور ابکار و چند باز اقدام کردم 

2805
چند سالگی شما رفتید؟میشه تجربتون رو بگید واینکه چجور بود مرسی

یکی از نزدیکان من دقیقا مشکل شما را داشت من از ریز مشکلاتش خبر دارم تمام راه ها را رفت میدونم درست نیست بی تجویز دکتر دارو گفتن ولی چون اطمینان دارم عوارض نداره بهتون میگم میتونید بدون اطلاع خانواده تان قرص آسنترا 50 مصرف کنید . هفته اول نصفش را بخورید از هفته دوم کامل تا 8 ماه بخورید بعد موقع قطع هم یک هفته باز نصفش را بخورید بعد قطع کنید

من کلا راستش حواسم روی هیچس جمع نمیشم مثلا میخام درس بخونم میام به خودم میبینم ساعتها روی یک صحفه بو ...

خودمم تو گذشته اینجور بودم اونم به شدت من روانشناس نرفتم چون پدرم انگ دیوانگی میزد نخاستم ابروم ببره پیش فامیل ولی تو نت سرچ کردم سعی کردم راهکارهایی که گفته بودنو انجام بدم خداروشکر العان مثل گذشته نیستم خودمم کنکوریم ولی چون دیگه خیلی از درس دور بودم برام سخته خوندن تو بری پیش روانشناس شاید تو مدت زمان خیلی کمتری مشکلت حل بشه

فقط خدا❤️

صد در صد باز اگه امکانش هست دکتر برو . ولی آسنترا قرص خوبیه دربین داروهای اعصاب بی خطرترین و موثرتری ...

قبلا مصرف میکردم داروهای اعصاب تأثیر داشت ولی بعد عمل مامانم ولش کردم نابود شدم