2777
2789
عنوان

میخام برم روانپزشک

197 بازدید | 42 پست

من خیلی حال روحیم افتضاحه در حدی که هر لحظه افکار خودکشی تو سرمه و همش گریه میکنم انگیزه قبلا رو ندارم و... بعد من وابسته مامانمم که عمل کرده و نمیتونه باهام بیاد قبلا میرفتم خوب بود خودم ۱۸ سالمه بعد نمیدونم تنهایی برم میشه؟نمیخام خونوادم بفهمن حالم انقدر بده چون اونموفع میرفتم بهم میگفتن روانی و واقعا حالمو بدتر میکردن چجور بپیچونمشون ؟ شما باشسد تو این سن تنها میرین؟ کسی رو ندارم باهام بیاد بعد من جایی نرفتم تنها تا حالا چجور برم بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تنها رفتن راحته،  خودتو اذیت نده. 

اگر مسیرش خوبه،  برو و بیا.  ولی مادرت رو حتما درجریان بذار و بگو به کسی نگه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تنها رفتن راحته، خودتو اذیت نده. اگر مسیرش خوبه، برو و بیا. ولی مادرت رو حتما درجریان بذار و بگو ...

اخه مامانم نخود تو دهنش خیس نمیخوره به بابام میگه😅😂🤦‍♀️

اخه مامانم نخود تو دهنش خیس نمیخوره به بابام میگه😅😂🤦‍♀️

🤧🤧😑😑خیلی بده اینجوری. 

ولی بدون اطلاع داشتن شون نرو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اعصاب و روانت خیلی گرون تر از کنکور به درد نخورن کنکور و دور بنداز و بزن به تفریح و خوش گذرانی

هعی چی بگم که کنکور نابودم کرد🥲اصلا بلایی که کنکور سرم اورد هیچ وقت اون ادم سلبق نمیشم

چند سالگی شما رفتید؟میشه تجربتون رو بگید واینکه چجور بود مرسی

۱۶

اول رفتم روانشناس بعد فرستادم روانپزشک ک قرص بگیرم

گفت یکم از زندگیت بگو گفتم قرص نوشت همین 

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

2810