2777
2789
عنوان

مشکلات ژنتیکی وبارداری طبیعی

68 بازدید | 9 پست

سلام دوستان تو تاپیکای قبلیم اگه سر بزنید همه چیزو راجب بارداری های قبلی گفتم ولی یه توضیح کوچیکم اینجا میدم من سه تا سقط داشتم بخاطر مشکلات شدید جنینام که دوتاش ۱۹ هفته وآخری ۲۷ هفته که سزارین شدم 

با مراجعه به تهران و مرکز ناباروری ابن سینا و آزمایشای ژنتیک متوجه شدیم دو ژن معیوب مشترک با همسرم داریم که دقیقا همین دوتا ژن باعث مشکلات در جنین میشه با تشخیص پزشک قرار شد که به روش پی جی دی وآی وی اف باردار بشم که قبل از لانه گزینی از جنین ها آزمایش ژنتیک انجام بدیمو جنین های سالم رو انتقال بدیم  و....

روزی که با دکتر ژنتیک ملاقات داشتیم و صحبت کردیم برای مراحل آی وی اف با اینکه از قبل میدونستم چی در انتظارمه خیلی دلم شکست وقتی از مرکز زدیم بیرون کنار خیابون زار زار گریه کردم که چرا نمیتونم مثل خیلی از مادرا طبیعی باردار بشم و سه بار باردار شدمو حسرت در آغوش کشیدن بچه هام تو دلم بود واز طرفی از شوهرم خجالت میکشیدم اون طفلک خیلی سعی میکرد آرومم کنه و همش میگفت درست میشه غصه نخور هفت ساله ازدواج کردیم وبا وجود سه تا سقط هیچوقت حرف از جدایی یا حتی اینکه بخواد منت کنه نبوده و من برای همینا ازش خجالت میکشیدم بماند که اونروز از تهران تا شهر خودمون تو ماشین چقدر گریه کردمو غصه خوردم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هفته بعد از اینکه  از تهران اومدیم موعد پریودم بود و پریود نشدم و البته اینم بگم (کیست تخمدان داشتم و بخاطر همون چهار ماهی میشد که قرص ال دی میخوردم ماه آخر ینی قبل از اینکه بریم تهران من قرصو قطع کردم که سونو بشم واگه مشکلی نبود و کیست هم جذب شده بود دارو های آی وی افو شروع کنم)و تو این یک ماه خیلی معذرت میخوام نزدیکی خیلی کمی داشتیم و فقط یک یا دوبار منی داخل ریخته شد.... خیلی معذرت میخوام 

اینم بگم (من سر سه تا بارداریام خیلی سخت باردار شدم بارداری اولم یه سالو خورده‌ای طول کشید و بارداری دوم وسوم هم طول کشید ولی نه به اندازه یه سال )و دعا ودعا نویسو این حرفا

اینبار در کمال ناباوری با وجود اضافه وزن شدید و تنبلی تخمدانو کیست تخمدان ینی در حدی که اگه قرص ال دی نمیخوردم پری نمیومد . باردار شدم با همون یکی دوبار نزدیکی ....

حسابی شکه شده بودم وقتی بی بی زدم و مثبت بود و العان هفته ۱۲ هستم وقراره یکشنبه هفته بعد برم برای آزمایش سی وی اس که ببین جنین سالمه یا...

این تاپیکو زدم تا بگم خیلی خیلی زیاد به دعاهاتون نیاز دارم واقعا تحمل یه سقط دیگه یه داغ دیگه و یه روحیه خراب تر از همیشه رو ندارم از تک تک کسایی که این تاپیکو میخونن خواهش میکنم از ته دلتون برام دعا کنین اینبار این بچه سالم وصالح بیاد تو بغلم بخدا هیچ فرقی نداره دختر یا پسر بودنش و سالم بودنشو میخوام😔

دعا کردم برات 

انشالله خدا بچه سالم بهت بده

نمازاتو اول وقت بخون.... خیلی تو روحیت و آرامشت تاثیر داره

توصیه من اینه که حتما بری پیش یه متخصص طب سنتی و سبک زندگی و رژیم غذایی ازشون بگیری 

تو اینترنت سرچ کنی دکترهای  متخصص طب سنتی شهرتون را برات میاره

خیلی از این مشکلات به خاطر رژیم غذایی بد درست میشه در صورتی که با یه تغییر ساده مثلا روغن زیتون استفاده کردن و نمک سالم استفاده کردن و غذاهای ضرر دار نخوردن درست میشه انشالله

حتما یادت باشه از کنجد و محصولات کنجد( مثل ارده و حلورده و روغن کنجد) استفاده نکنی چون کنجد رابطه مادر و جنین را قطع میکنه و باعث سقط میشه

دعا کردم برات انشالله خدا بچه سالم بهت بدهنمازاتو اول وقت بخون.... خیلی تو روحیت و آرامشت تاثیر داره ...

فداتشم مرسی مهربون حتما تاجایی که بتونم به توصیه هات عمل میکنم❤️

فداتشم مرسی مهربون حتما تاجایی که بتونم به توصیه هات عمل میکنم❤️

سلام عزیزم چکار کردین جواب آزمایشتون خوب بود ان شالله نی نی سالمه منم سقط تو ۲۱ هفتگی داشتم بدلیل مشکلات مغزی جنین 

سلام عزیزم چکار کردین جواب آزمایشتون خوب بود ان شالله نی نی سالمه منم سقط تو ۲۱ هفتگی داشتم بدلیل مش ...

سلام عزیزم آره آزمایش سی وی اس دادم شکر خدا بچم سالمه سالمه 😍 انشاالله یه همچین شادی قسمت همه منتظرا بشه

سلام عزیزم آره آزمایش سی وی اس دادم شکر خدا بچم سالمه سالمه 😍 انشاالله یه همچین شادی قسمت همه منتظر ...

عزیزم خیلی مبارکت باشه بنظرم اینبار همه چیزش با بقیه فرق داره 

بدلم افتاده اینبار صحیح و سالم واست میمونه و خیرشو میبینی 

الهی ک راحت بغلش بگیری با دل خوش 

یه کلیپ از دکتر انوشه مسکین و آسیابان حتماااا حتماااا ببین خیلییییی قشنگگگگگ 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤩🤩🤩🤩🤩