2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسه شوهرم پیام داده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 133 پست
خدابرات نگهش دارهشاید منم خانواده داشتم میرفتم قهر

امیدوارم زندگیت بهتروشیرین تربشه.

درسته هرکی شرایط خودشوداره طرز فکرخودشو و نگاه،میکنه پشت سرشو،که چی دارم چکارکنم؟ بعدتصمیم میگیره

خدابراهمه وشما خوب بخاد

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دو فرزندتون تا ۷ سالگی حق حضانتشون با شماست و می تومین بر علیهشون اقدام کنین .و حتی بعد از هفت سالگی هم اگر همسر سابقتون مشکل اخلاقی یا حیثیتیو سوءرفتار قابل اثباتی داشته باشن، می تونین فزنداتون رو کنار خودتون داشته باشین 

وقتی زن هیچ کسیو تو دنیا حامی و پشتیبان نداشته باشه چی😔من خودم بچه طلاقمبی کسم میفهمی؟

خوب ایشون حامی داره‌.بشینه تا ایدز بگیره یا هپاتیت و زیگیل دوما کسی که ادعا داری که مهربونی و ساده همه هم میگن.کسی بهت چیزی گفت میتونستی بهتر جواب بدی انقد ادعا داری خوبی.ولی با اولین حرف طرف و جد و ابادشو فحش دادی و نفرین میکنی.پس الکی ادعا نکن خوبم.خیلی هم زبون درازی اتفاقا.حتی یه نفر موافق حرفت نیست بعد نفرین میکنی یه درصد فکر کردی چقدر حرفات توهین امیزه..من جواباتو نمیخونم پس الکی ریپلای نکن.یکم فکر کن و به درونت رجوع کن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

نمیدونم بهت چی گذشته بود تو‌زندگی 

ولی خیلی خوبه ک تونستی خودت نجاب بدی 

من ب مرگ‌میرسم بخاطر بچه هام نونم توخونمدمیزنم ولی هرچییی فکر‌میکنم‌نمیتونم‌ادم دور شدن نیستم دارم تحمل‌میکنم 

کاش اگه راه داره با شوهرت حرف بزنی شما پوتا باهم اخلاقتون جور‌نیست بچه ها گناه دارن حرف بزن بگو‌نذاریم این بین بچه هامون اسیب ببینن نمیدونم کاش میشد 

خودم همیشه میگم اگ‌س روز تموم شد صبرم دیگ خواستم برم جوری باهاش حرف میزنم ک حرف بچه ها شد دوتا پسوت باشیم ک بجه ها اسیب نبینن 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الهی پر پر بشه قلبم تیکه تیکه شد براشون بخدا 😭😭😭 چقد ی ادم میتونه پست فطرت و عوضی باشه از گریه ی بچه ش فیلم بگیره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
به خدا که حرفم درسته اینایی که طلاق میگیرن فقط فرذاشونپ میبینناون بچه بزرگ شده مطمطعنن پدرشم ازدواج ...

من بچه طلاقم از سه سالگیم پیش مامانمم الان دستای مامانمو میبوسم که خودمو خودشو از زیر دست همچین هیولایی نجات داد الانم من ازدواج کردم و دوتام بچه دارم اما مامانمم همچنان مجرد و تو زندگیش خیییلی موفقه

وکیل بگیر شکایت کن .هردوتا بچه رو پیدن دست خودت

نمیخوام با این ضعف اذیتم کنن قصدم برگشته

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

2810