2777
2789
عنوان

قلبم داره وایمیسه شوهرم پیام داده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5254 بازدید | 133 پست
ببین به کجا رسیدیم که ماجرا برعکس شده زن باید دست مردو ببوسه😑از بخشیدن و گذشتن به هیچ جایی نمیرسی م ...

آره دیگه وظیفس 

عزیزم دستت درد نکنه خیانت کردی اعتیاد داری یه چیزی هم بهش بدن از دلش دربیاد 😐🗡️

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خیانت والکل خب درست شدن به خواهربخدا درست میشه برو دستاشو بوس کن بخاطره بچه‌ات برگرد خدا جواب این از ...

شما چه علاقه ای به بوسیدن دست و پای شوهر دارید؟؟نهایتش طرف میره صحبت میکنه بخاطربچه هاش کوتاه بیان نه اینکه کف پاشو بوس کنی ..خودتو نابود کنی ..اون بچه ها یه مادر بااعتماد بنفس میخان. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خداشاهده مشکل برام پیش اومد خیانت کرد همه چی کرد رفتم دستاش بوس کردم گفتم بخاطره بچها میبخشمت سر ...

عزیزم اینو یاد بگیر که هر کسی با توجه به شخصیتی که داره در مقابله با مشکلات بازخوردش متفاوته ..چون شما این کار انجام دادید دلیل نمیشه ایشون هم حتما همین کار انجام بده ..آدم ها با هم در برخورد با مشکلات رفتار متفاوتی نشون میدن ..

خدارشکرالان خوشبختم🌹

ببخشید گلم ولی خوشبختی به قیمت حقارت ارزش نداره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آره خداشاهده مشکل برام پیش اومد خیانت کرد همه چی کرد رفتم دستاش بوس کردم گفتم بخاطره بچها میبخشمت سر ...

حالابرن باگفتگو ومنطق وشرط حل بشه،خوبه

دیگه نه دست وپاش،،،ایشه،بیشعور به،کسی رحم نداره ،چطور منت،اینوبایدکشید باید زدش  انقد که ازترس مرگ برینه به خودش

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
یاخدادل پدرت چیه؟راه نداشت خاهرت برگرده؟؟ الان ازبچش خبر داره؟

ن بچشو ن میبینه ن میشناسه😢😢😢😢😢😢😢😢الانم وجودم آتیش میگیره وقتی مینویسم   پدرم خییییییلی بد کرد خیلی     

از تصورش هم حالم بد میشه

آخه میخوای بمونی بمون دیگه اون لحظه چرا میری دستشو بوس میکنی ک بیشتر پررو شه

خدارشکرالان خوشبختم🌹

خداروشکر عزیزم🌹🤲

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نه من غرور وعزت ونفس ندارم ولی انقد خدابهم عقل داده که بخاطره بچهام از همه چیم بگذرم شماعقل داری طلا ...

ی زن بی غرور و بی عزت نفس چقدر حال به هم زن می‌تونه باشه...

حداقل عقاید تهوع اورت رو برای خودت نگه دار

نگرفتم طلاق خیانت و اعتیادب الکل من گفتم یه خونه بگیده واسمون بابام افتادوسط گفت مهریشو بده تا بزار ...

انشا ا خدا سر عقل بیاد همسرت‌بخاطر بچه ها برگردید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
2810