2777
2789
عنوان

بچم از دیشبه تب داره چیکارکنم

117 بازدید | 19 پست

از دیشب هم از بس گریه می‌کنه بالا میاره الان خوابیده ولی تو خواب غرولند می‌کنه 

از دیشب پاشویه کردم تبش آمده پایین ولی دوباره داغ میشه باز پاشویه میکنم خوب میشه ولی اذیت می‌کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
قطره استامینوفن دادم شیاف نیست تو خونه

دوز قطره و تاریخ قطره خیلی مهمه تو پایین اومدن تب.دوزشو باید مطابق با وزن بچه بدی و اینکه قطره استامنوفن باید حتما دربسته باشه اگه دربازباشه بعد یکماه دیگه اثر نداره

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

هر ۴ ساعت یا حتی ۳/۵ ساعت میتونی قطره استامینیفون بدی 

چند وقتشه؟

نمیتونی اژانس بگیری ببری دکتر 

یا مثلا از نزدیکترین داروخونه شیاف بگیری یا بگی یکی برات بگیره بیاره

تند تند پاشویه کن و استامینوفن بده.خیلی حواست جمع باشه اگه کوچولوعه خطر تشنج هست.تو اولین فرصت ببرش دکتر آمپول میزنن سریع میاد پایین

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

عزیزم این بیماری جدیده

ویروسه

تعلل نکن حتماااااا ببرش بیمارستان الکی شیاف و شربت بهش نده. بااااید ازش آزمایش بگیرن

برادرزاده های منم ۳تاشون کارشون به بستری شدن کشید.علائم بچه شما رو داشت.

روزیکه بستری شدن بیمارستان اینقدررررر بچه آورده بودن که دور از جون بچه شما اکثرشون تشنج کرده بودن خانواده هاشون میگفتن به امید خوب شدن و پاشویه بودیم ولی کار به تشنج کشید.

عزیزم پشت گوش ننداز. جدی بگیر این قضیه رو

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
عزیزم این بیماری جدیدهویروسهتعلل نکن حتماااااا ببرش بیمارستان الکی شیاف و شربت بهش نده. بااااید ازش ...

علایمشون چی بوده دخترم تبش خیلی کمشده الان خوابه

عزیزم این بیماری جدیدهویروسهتعلل نکن حتماااااا ببرش بیمارستان الکی شیاف و شربت بهش نده. بااااید ازش ...

یه دکتری چند سال پیش گفته بود بهم اگه میخاین تب به تشنج نرسه توکشاله های رانش دستمال نمداربزارید

2810