2777
2789
عنوان

عدد سنو ان تی

78 بازدید | 11 پست

سلام خانوما  دوقلو باردارم

رفتم ان تی یه قل ۱۳ هفته و ۲ روز بود عدد ان تی ۱و۷۵ بود

اون قل گفت ۱۳ هفتشه عدد ان تی اش ۲و ۵۰ بود گفت بده

منتظرم تا آزمایش خون بیاد 

حالمم بده همش کارمم گریه است  

تا حالا کسی رو دیدن اینطور بوده بچش سالممم باشه 

همش اشک هام بی اختیار میاد و بغض گلومه حالمم خوب نیست

تو رو خدا دعا کنید برامم سالممم باشن دلمم داره میترکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال عدد ان تیم 2.8 اومد سونوگراف گفت سلغری بده دکترم می‌گفت نیاز نیس ولی من دادم الحمدالله سالم بود 

ببین تو دنیا میگن ان تی بالای 3 و 3/5خطرناکه تو ایران خیلی حساس شدن به ان تی بالای دو 

منم خیلی استرس داشتم کلی خوندم در موردش ان تی بین 2تا 3

5درصد حدود احتمال داره بچه مشکل داشته باشه یعنی خیلی احتمالش پایینه از سه که می‌ره بالا احتمالش میرسه به 30درصد مشکل دار 

با توجه به سن بارداریت به نظر من که دو و نیم زیاد نیست من سن بارداریمم حتی کمتر از تو بود و عدد ان تیم بالاتر بود 

تنبلی داشتم قرص لتروزل خوردمم

آها اخه من با ivfباردار شدم از اول داروی پروژسترون مصرف کردم nt ام ۲.۵۰ بود خواهرم توی یه کشور دیگه از دکتر پرسیده بود گفته بودن پروژسترون باعث بالا رفتن کاذب nt میشه

آها اخه من با ivfباردار شدم از اول داروی پروژسترون مصرف کردم nt ام ۲.۵۰ بود خواهرم توی یه کشور دیگه ...

منمم هماتوم داشت یکیشون از ۶ هفتگی روزی ۱ شیاف پرژسترون میزدمم  تا الان که رفتمم ان تی گفت نیست هماتومم

یعنی به خاطر این رفع شده هماتومش زیاد زده ان تی رو

آها اخه من با ivfباردار شدم از اول داروی پروژسترون مصرف کردم nt ام ۲.۵۰ بود خواهرم توی یه کشور دیگه ...

میشه جواب بدی 

اخه اون قل که هماتوم داشت رفع شد ان تی اش یکم بالا بود 

میشه جواب بدی اخه اون قل که هماتوم داشت رفع شد ان تی اش یکم بالا بود

بچه ی منم ۲.۵۰ بود ولی سالم و باهوشه 

انقدر اون روز گریه کردم که فهمیدم ۲.۵۰ هست 

ولی برای اطمینان بیشتر سلفری دادم سالم بود