2777
2789
عنوان

چقد تشکیل زندگی سخت شده

208 بازدید | 25 پست

تو این گرونی هم پسر مونده هم دختر مونده تو مصیبت 

خیلی سخت شده الان من جهیزیه خریدم کم مونده بچینم حس میکنم کمه از اینور شوهرم با وام و این چیزا پول رهن خونه و عروسی رو جور کردیم به فشار خون افتادم بخدا ۲۵سالمه یه تپش قلبی میاد یهو برام کم‌موندم بمیرم 

زندگی خیلی سخت شده واقعا ازدواج سخت شده گرونیه شدید کاش چشام و باز کنم ببینم بعد عروسیه راحت یه نفس میکشم من

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری عروسی گرفتن با این فشار واقعا فایده داره؟

کاش عروسی رو بیخیال میشدین یه فشاری از روتون برداشته میشد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بله متاسفانه

حق دارید

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

همه اینن عزیزم

داماد ما الان ۱۳ساله ازدواج کردن باهزارتابدبختی وام جور کرده داره خونه میسازه بعد۱۳سال 

۹میل هرماه میره قسط 

بیچاره جوونه اما پیرشده ادم فکرمیکنه ۵۰سالشه

سخت نگیر عزیزم

میری خونه خودت می بینی نصف وسایلی که گرفتی به درد نمی خورن اصلا

من برگردم عقب یه جهیزیه مختصر می گیرم 

به جاش یه خونه بزرگتر می گیرم

+ما همه هزینه های خرید و عروسی رو گذاشتیم برا خرید خونه،  نمی صرفه برا یه شب عروسی خدا میلیون خرج کرد بعد رفت تو خونه اجاره ای

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اصلا نگران نباش ،خدا تو قرآن گفته که کسی که ازدواج می کنه من خودم کمکش می کنم از جایی که خبر نداره ، به خند و از ازدواجت لذت ببر واصلا بهش فکر کن دست خدا بده خدت خودش همه چی رو جوری جور میکنه که اصلا فکرشم نمی کنی

خدا کمک جوونا کنه🤲🏻❤

بعد میگم با فکر بچه بیارید 

خودم از ترسم دوماهه استپ زدم دیگه

نمیخوام

میگن تو مثلا مشاوری؟؟؟؟

خب بجه بیاری فردا سر اولیه ترین حقوق زندگیش، حرص بخوره؟؟؟😔

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

اون حس ها رو بذار کنار ، کم نیست مطمئن باش ، باور کن زندگیت رو شروع کنی میبینی خیلی کارا رو داری با ساده ترین و دم دستی ترین وسایل انجام میدی و سراغ خیلی از چیزایی که خریدی نمیری

نخر دیگه عزیزجان دو نفر ادم مگه چقدر وسایل میخوان ، گوربابای حرف و چشم مردم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اینجوری عروسی گرفتن با این فشار واقعا فایده داره؟کاش عروسی رو بیخیال میشدین یه فشاری از روتون برداشت ...

واقعیتش نتونستم با دل خودم کنار بیام یدونه معمولی شو می‌خوام بگیرم

خب که چی مثلا ؟!«»