2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهر

178 بازدید | 13 پست

چیکار کنم بچشو ی روز درمیون یا هر روز میاره اینجا

طبقه پایین خونه مادرشه اما بچه اش همش اینجاس

شاید نیم ساعت میره سرویس مییبره عصرا هم پسر بزرگه رو میبره باشگاه پسرکوچیگشو مییزاره و میره دنبال کاراش

پسرش چهار و نیمه دختر من یک و نیم بعضی وقتا بازی می‌کنن ولی دعوا هم دارن دخترمم تا بازی باشه نه غذا نه آب نه مامان نه بابا هیچی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا متوجه نیس مردم آسایش لازم دارن

من گاهی بچمو میذارم پیش مادرم ب کارام برسم کلی عذاب وجدان میگیرم میرم همه کارای خونش رو میکنم و خریداش رو میکنم براش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سخته ادم حوصله بچه خودشم نداره دیگ چ برسع ب بچه بقیه

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1

چرا رو دادی اینقدر

منم تو یه ساختمونم خواهرشوهرم شاغله بچش تا ظهر پیش مادرشوهرم ایناس قبلا دخترم میرفت دیدم دعوا میکنن اصلا نمیزارم گاهی که کار داشته باشه میده به من یا خیلی گریه کنه میاد بالا دختر اون ۳ سال دختر من ۷ سال

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
چرا رو دادی اینقدرمنم تو یه ساختمونم خواهرشوهرم شاغله بچش تا ظهر پیش مادرشوهرم ایناس قبلا دخترم میرف ...

دختر شما هم بزرگه و از خودش دفاع می‌کنه ومیگی نرو می‌فهمه ولی من چطور بفمونم ی دوبار از خونه زدم بیرون که بفهمه ولی اصلا 

بعضی وقتی که دعوا میکنن میگه دوتاشونم کچولوعن

ولشون کن

ی روز آوردم بچمو بخوابونم میگه چرا نمیزاری بیاد 

کلی بهش میگم تو که میدونی ظهر می‌خوابه باز ،میگه نه تو دستی نمیخوای بیاد

من خیلی دوست دارم برای بچم وقت بزارم ولی دگه از تکرار خستم

حق داری کاش بقیم بفمن

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1
من خیلی دوست دارم برای بچم وقت بزارم ولی دگه از تکرار خستم

همش میگم اشکال نداره باهم بازی می‌کنن ولی هم دعوا میکنن هم دخترم هیچی نمیخوره بلده بگه هم یا آب ولی موقع بازی اصلا

دختر شما هم بزرگه و از خودش دفاع می‌کنه ومیگی نرو می‌فهمه ولی من چطور بفمونم ی دوبار از خونه زدم بیر ...

اره ولی بازم گاهی از پسش برنمیام میره تو سعی کن عادت بدی بچت نره پایین کوچولوئه راحت میتونی جلوشو بگیری سرگرمش کن اونم رو نده کم بیان

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤