2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری و پیری زودرس جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 112 پست
نه،ظاهری اوکی ام،فقط سمت راست بالای شکم،زیر آخرین دنده درد میکنه

امیدوارم خوب بشی هرچه زودتر

نگران نباش امیدت ب خدا باشه

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

ببین تو بارداری همه چی عادیه،نگران نباشمن خودم تو بارداری یه فیبروم ده سانتی و یه پنج سانتی داشتم 😐 ...

عزیزم منظورت فیبروادنوم سینه؟

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خوب بشی هرچه زودترنگران نباش امیدت ب خدا باشه

ممنون عزیزم🙏🌹

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚
ممنون عزیزم بابت راهنماییت و دلگرمیت❤😍تموم سعیمو میکنم،بعضی وقتا واقعاً سختههمش با خودم فکر میکنم خ ...

فداتشم گلم 

ممنونم ازت

این فکراو انتظارارو همه مامانا کشیدن 

چرا نشه عزیزم چند ماه دیگه میاد بغلت و با دیدن روی ماهش روزی هزار بار خداروشکر میکنی😍

انقدر شب بیداری و نق نق بشنوی که این سختیای الان کلا یادت بره😅

برات آرزوی بهترینهارو دارم جانم❤️

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

ممنونم عزیزم🌹

همه سختیها و شب بیداریهاشو به جون میخرم😍فقط صحیح و سالم بیاد بغلم خیالم راحت بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم🌹همه سختیها و شب بیداریهاشو به جون میخرم😍فقط صحیح و سالم بیاد بغلم خیالم راحت بشه

انشاءالله به وقتش صحیح و سلامت میلد بغلت عزیزم💚❤️

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
انشاءالله به وقتش صحیح و سلامت میلد بغلت عزیزم💚❤️

🙏🌹❤😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40