2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری و پیری زودرس جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 112 پست
دقیقا این سری به دکترت بگو شاید مثل من فیفول داد که شامل آهن و فولیک اسید هست یکی هم کم بشه یکیه

اوهوم یادم باشه حتماً بگم بهش

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚
اصلا برای هیچیییی نزن گوگل مخصوصا تو بارداری همسر من خیلی ببخشید خونریزی داشت من گفتم چون راننده ماش ...

😂😂😂

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گشنه میشی میوه بخور

میوه هم میخورم،اصلاً از وقتی باردار شدم انگار یه گودزیلای درون دارم که همه چیو میبلعه و از معدم نمیذاره پایین تر بره😐 یعنی در این حد گشنم میشه

میوه هم در یه حد میشه خورد،بیشترش ضرر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میوه هم میخورم،اصلاً از وقتی باردار شدم انگار یه گودزیلای درون دارم که همه چیو میبلعه و از معدم نمیذ ...

خب سرچ کن چیزای کم کالری بخور

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد

تروخدا آروم باش بچه ی آبجیم چون آبجیم بارداریش پر استرس بود اران انقد عصبیه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

اوهوم یادم باشه حتماً بگم بهش

واسه فیبرم هم نگران نباش 

منم یه فیبرم ۱۳ میل دارم خارج رحم 

دکتر گفت خطری ایجاد نمیکنه نگران نباش 

گوگل خونده بودم وحشت کردم همش نوشته بود باعث زایمان زودرس و سقط میشه نمی‌دونم جدا شدن جفت میشه 

بعد تاپیک های قدیمی نی نی سایت رو خوندم دیدم خیلی ها این مشکل رو داشتن و چیزی نشده 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب سرچ کن چیزای کم کالری بخورانشالله به سلامتی به دنیا بیادتروخدا آروم باش بچه ی آبجیم چون آبجیم بار ...

باید برم پیش دکتر تغذیه،والا تا آخر بارداری باید بجز بچه نگران کبدم هم باشم،چون قبلاً کیسه صفراموهم دراوردم بیشتر نگرانم میکنه،و خب کبد مثه قلب یه عضو حیاتیِ،اگه کنترول نکنم بعدش برای پشیمونی دیره

الآن بچه ی خواهرتون چند سالشه؟

من این مدت هم استرس داشتم هم عصبی شدم،واقعاً یوقتا دست خودم نیست،با کوچکترین چیز بهم میریزم یا زود گریه میکنم،خیلی سخت میگذره،باز الآن بهترم،اوایل بارداری بخاطر ویار شدید افتضاح و داغون بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه فیبرم هم نگران نباش منم یه فیبرم ۱۳ میل دارم خارج رحم دکتر گفت خطری ایجاد نمیکنه نگران نباش گوگ ...

آره،ولی من بعد از اینکه با دکترم حرف زدم هم نگرانیم برطرف نشد،متأسفانه اون ترس ته دلم مونده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره،ولی من بعد از اینکه با دکترم حرف زدم هم نگرانیم برطرف نشد،متأسفانه اون ترس ته دلم مونده

همین استرس از همه بدتره گلم توکل به خدا کن همه چیز عالی پیش می‌ره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین استرس از همه بدتره گلم توکل به خدا کن همه چیز عالی پیش می‌ره

وااااقعاً حق گفتی عزیزم،تنها امیدم به خداست❤ان شاءالله بخیر بگذره

نذر امام حسین کردم،از همون اول محرم که فهمیدم باردارم گفتم بچم پسر بشه اسمشو میذارم حسین😍 الآنم منتظرم امام حسین خودش امانتیمو بهم سالم برسونه🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااااقعاً حق گفتی عزیزم،تنها امیدم به خداست❤ان شاءالله بخیر بگذرهنذر امام حسین کردم،از همون اول محرم ...

ای جونم الهی سالم و سلامت بغلش کنی قشنگم 🤲😍🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید برم پیش دکتر تغذیه،والا تا آخر بارداری باید بجز بچه نگران کبدم هم باشم،چون قبلاً کیسه صفراموهم ...

استرس باعث مطشه پرخوری عصبی داشته باشی

خودتو سرگرم کن

۸ سالشه الان اوکیه

ولی قبلا خیلی عصبی بود

ای جونم الهی سالم و سلامت بغلش کنی قشنگم 🤲😍🤲

ان شاءالله🙏 ممنونم بخاطر دعای خیرت عزیزم❤ ان شاءالله همیشه جلوی راهت خیر بیاد😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس باعث مطشه پرخوری عصبی داشته باشیخودتو سرگرم کن۸ سالشه الان اوکیهولی قبلا خیلی عصبی بود

اوهوم،باید هم مواظب تغذیه و جسمم باشم و هم مواظب روانم،اینجوری به هردوتاش دارم آسیب میزنم

خداروشکر عزیزم😍 ان شاءالله همیشه سلامت باشه❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم،باید هم مواظب تغذیه و جسمم باشم و هم مواظب روانم،اینجوری به هردوتاش دارم آسیب میزنمخداروشکر عز ...

فدات گلم

بچه ی اولته انقد استرس داری؟

آره عزیزم

بعد از 12سال تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم

با اینکه مشکلی نداشتیم،12سال از مادرشوهرم سرکوفت شنیدم که من نازام و بچم نمیشه و اگه مشکل داری بیا ببرمت دکتر ووووو خیلی بهم تهمت اینجوری زد،الآنم همش یه چیزایی میگه به گوشم میرسه میشینم غصه میخورم،همش میترسم چیزی بشه و باز شروع کنه بگه مشکل داشتی و....

خودمم بدجور وابسته شدم به تودلیم،چیزی بشه دق میکنم،اصلاً طاقت ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40