2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری و پیری زودرس جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 112 پست
خوبه زیاد بالا نرفتی من سوزش معده دارم براهمون کاهش وزنم زیاد بود الانم فعلا چیزی اضافه نکردم دکترم ...

مهم وزن جنین که خداروشکر بیشتر هم بوده،اگر جنینت خوب وزن میگیره اصلاً نگران نباش

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚
ان شاالله که بارداری سالمی رو تجربه میکنی ❤

ان شاءالله🙏 همچنین عزیزم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی باردار شدم خیلی گشنم میشه😑 از قبل بارداری هم اضافه وزن داشتم،الآن کنترول میکنم خوبم،همین که ...

گلم مولتی ویتامین میخوری ؟ 

اگر آره بذار شب قبل خواب اینجوری کمتر گشنه میشی 

کلسیم هم ضعف میاره 

من کاهو و میوه  زیاد میخورم به جای خوردن غذاهای چرب 

اینجوری بهتره 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره منم تو گوگل زدم خوندم،کل دیشبو خواب راحت نداشتم از ترس

اصلا برای هیچیییی نزن گوگل مخصوصا تو بارداری 

همسر من خیلی ببخشید خونریزی داشت من گفتم چون راننده ماشین سنگینی احتمالا شقاق هست ولی شبانه روز تو گوگل میخوند که سرطان روده بزرگ و فلان و هزار دردومرض باور کن ۲ماااه پدر منو در اوردانقدر استرس میداد و ساعتها ساکت میشد میگفت بچه هام یتیم میشن وقسمت نمیشه بریم خونه خودمون (درحال ساخت بودیم)تابالاخره نوبت کلونوسکوپی شد و رفت مشخص شد شقاق هست و با یه پماد درست شد

به گوگل بگی انگشتمو با چاقو بریدم مینویسه باید دستت از ارنج قطع بشه   بجاش موز پیوند زده بشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
گلم مولتی ویتامین میخوری ؟ اگر آره بذار شب قبل خواب اینجوری کمتر گشنه میشی کلسیم هم ضعف میاره من کاه ...

آره،مولتی ویتامین+مینرال،ویتامین d3 1000،صبح میخورم،بعد از ناهار قرص آهن + اسیدفولیک،شب همراه با شام آسپرین،هفته ای یروزم صبح ناشتا لووکسین 100 😐

چجوری برنامه ریزی قرصامو انجام بدم که ویتامینا بیوفته شب،آخه شنیدم آسپرین هم خوبه شب بخوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا برای هیچیییی نزن گوگل مخصوصا تو بارداری همسر من خیلی ببخشید خونریزی داشت من گفتم چون راننده ماش ...

خب خداروشکر که مشکل جدی نبوده🙏

برام درس عبرت نمیشه،سری قبل که رفتم سونو هفته 12 نوشته بود طول سرویکس 30mm,همه جا نوشته بود باید سرکلاژ کنی،رفتم دکتر گفت نه همه چی خوبه و الکی نگرانی😐 اونهایی که سرکلاژ میکنن بیشتر نارسایی دهانه سرویکس دارن،ولی هنوزم اون ترس باهامه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب خداروشکر که مشکل جدی نبوده🙏برام درس عبرت نمیشه،سری قبل که رفتم سونو هفته 12 نوشته بود طول سرویکس ...

فداتشم عزیزم❤️

به چیزای مثبت فکر کن و فکرای منفی رو از خودت دور کن چون جذب میشن خدایی نکرده 

البته طبیعیه من خودمم باردار بودم مثل شما و بقیه مامانا بودم

پراز ترس و استرس 

ولی سعی کن اروم باشی فقط از دکترت سوال کن و اطلاعات بگیر با گوگل و سایت و فلان کار نداشته باش 

کوچولوت این استرسارو حس میکنه و اذیت میشه 

سر دخترم یسری مشکلت داشتم و دائم استرس داشتم الان دخترم۱۱سالشه و خیلیییی استرسیه 

ارامش خودت و کوچولوت مهمترین چیزه 

انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و فسقلیت رو به سلامتی و به مووووقع بغل بگیری 

خودتو سر گرم خرید لباس و وسایل سیسمونی کن 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
آره،مولتی ویتامین+مینرال،ویتامین d3 1000،صبح میخورم،بعد از ناهار قرص آهن + اسیدفولیک،شب همراه با شام ...

منم مولتی ویتامین 

فیفول برام نوشت گفت دیگه فولیک اسید نخور فیفول هم آهن داره هم فولیک اسید 

کلسیم دی برام نوشت گفت دیگه دی هزار نخور این جفتش رو داره 

امگا برام نوشت هفته ای دو بار 

صبح هم هر روز لووتیروکسین میخورم غیر جمعه ها 

رو بارداری اول دکتر بهم گفته بودی مولتی رو شب بخور که کمتر گشنه بشی 

میخوای مولتی رو یک ساعت قبل خواب بخور 

بعد موقع خواب آسپرین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم عزیزم❤️به چیزای مثبت فکر کن و فکرای منفی رو از خودت دور کن چون جذب میشن خدایی نکرده البته طبی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت و دلگرمیت❤😍

تموم سعیمو میکنم،بعضی وقتا واقعاً سخته

همش با خودم فکر میکنم خدایا یعنی میشه بچم صحیح و سالم دنیا بیاد،بغلش کنم و شیرش بدم؟

از ماه آینده خرید سیسمونی رو شروع میکنم،ان شاءالله سرم گرم بشه و این فکرای منفی از سرم بیوفته😅

ممنونم بابت دعای خیرت🙏 ان شاءالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته😍😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مولتی ویتامین فیفول برام نوشت گفت دیگه فولیک اسید نخور فیفول هم آهن داره هم فولیک اسید کلسیم دی ...

آره حتماً باید برنامه ی داروهارو تغییر بدم

کاش میشد اصلاً هیچ قرصی نخورد،انقدر که از قرص بدم میاد😅 الآنم بیشترشو با حالت تهوع و بزور میخورم،ولی چاره ای نیست باید همشو خورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره حتماً باید برنامه ی داروهارو تغییر بدمکاش میشد اصلاً هیچ قرصی نخورد،انقدر که از قرص بدم میاد😅 ا ...

دقیقا منم خیلی بدم میاد از قرص خوردن 

به قول شما مجبوریم 😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ی خانمایی که اینجا نظر نوشتین و کلی حالمو بهتر کردین و روحیه دادین بهم

بهترین در زندگی هرکسی یک جور معنا میشه،ان شاءالله خدا بهترین هارو برای زندگیتون بهتون بده🙏😍❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم خیلی بدم میاد از قرص خوردن به قول شما مجبوریم 😅😅😅

کاش میشد همه ی اینا تو یه قرص بود😂😜

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از وقتی باردار شدم خیلی گشنم میشه😑 از قبل بارداری هم اضافه وزن داشتم،الآن کنترول میکنم خوبم،همین که ...

خب گشنه میشی میوه بخور

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E