2777
2789
عنوان

بارداری و بیماری و پیری زودرس جفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 112 پست

الان شما میگی گرید ۲ یاد یه چیز افتادم  یادمه ۱۰سال پیش تو سونوم جفت زده بود گرید ۲ چون اونموقع گوگل و نت و این چیزا زیاد باب نبود من اطلاعی نداشتم که بده تا الان شمامیگی، یادم افتاد برا منم نوشته بود گرید ۲ چون نمیدونستم چقدرم ریلکس بودم چه خوب بود که اون موقع گوگل نمیرفتم

پیری زودرس چیه

رشد جفت سه مرحله داره،که مناسب با هفته های بارداری بالا میره و اگه زودتر از اون هفته ها بزرگتر بشه و مشکلات دیگه میگن پیری زودرس جفت...

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیبرم تو چه ربطی به قلب جنین داره گلم از اون حرفا بودااا

والله انقدر چیزای عجیب غریب یا تو نت مینویسه یا بعضی از خانما تو نی نی سایت و گهواره مینویسن آدم سکته میکنه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه چی رو میشه کنترل کرد عزیزم وقتی به سلامتی بچه ت فکر می‌کنی از قید خیلی چیزا میزنی....وقتی گرسنه ...

آره قطعاً همینطورِ عزیزم

بخدا بیشتر از سلامتی خودم نگران جنینم،میگم سالم دنیا بیاد،خدایی نکرده چیزی بشه دیوونه میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از وقتی باردار شدم خیلی گشنم میشه😑 از قبل بارداری هم اضافه وزن داشتم،الآن کنترول میکنم خوبم،همین که ...

بخاطر اون کوچولو یکم رعایت کن غذاهای چرب شیرینی زیاد برنج شب تا میتونی کم کن .انارم زیاد بخور برای تصفیه خون و کبد عالیه .ان شاالله بارداری سالمی داشته باشی نی نی توهم سالم بغل کنی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان شما میگی گرید ۲ یاد یه چیز افتادم یادمه ۱۰سال پیش تو سونوم جفت زده بود گرید ۲ چون اونموقع گوگل ...

بخدا بهتر بود،من از دیشب،از ترسم، از خواب و خوراک افتادم

الآنم خیلیها تو گوگل اصلاً سرج نمیکنن تا نگران نشن،متأسفانه من یکم فضولم قبل از اینکه برم دکتر یه دور گوگل سرج میکنم😅😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره قطعاً همینطورِ عزیزمبخدا بیشتر از سلامتی خودم نگران جنینم،میگم سالم دنیا بیاد،خدایی نکرده چیزی ب ...

از اول بارداری تا الان چقدر وزن زیاد کردین؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر اون کوچولو یکم رعایت کن غذاهای چرب شیرینی زیاد برنج شب تا میتونی کم کن .انارم زیاد بخور برای ت ...

آره،حتماً باید مواظب باشم تا دیر نشده،بیشتر از اینکه غذای چرب بخورم پرخوری دارم و هله هوله بعضی اوقات میخورم،پرخوری رو خیلی باید هواسم باشه و ریزه خواری های بین غذا و هله هوله رو کلاً باید حذف کنم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول بارداری تا الان چقدر وزن زیاد کردین؟

1کیلو

بخاطر ویار شدید هنوزم گلاب به روت استفراغ میکنم،بخاطر همین خودم خیلی وزنم بالا نرفته،ولی کلاً از قبل اضافه وزن شدید دارم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شنیدم عوارض داره و قندو بالا میبره و.... اما اینجوری تا موقع زایمان دق میکنم،همش ترس زایمان زودرس دا ...

آره دیابت بارداری خیلی بده... 

انشالله عزیزم به خیر و خوشی و قدمش هم برات مبارک باشه.. 

بچه ها از وقتی شکل میگیرن نگرانی دارن و مشکلاتشون بزرگتر میشه 

من اخرای بارداری بند ناف دو دور پیچیده بود دور گردنش

از بس وول میخورد😁

وای چی کشیدم.. الانم دو سالشه امروز تب کرده منا از کاروزندگی انداخته🌹🌹🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره دیابت بارداری خیلی بده... انشالله عزیزم به خیر و خوشی و قدمش هم برات مبارک باشه.. بچه ها از وقتی ...

ممنونم عزیزم،هم بابت دعای خیرت هم بابت دلگرمیت❤ ان شاءالله برای شما هم بهترین ها رقم بخوره🙏

باورت میشه من همش فوبیای بند نافو دارم؟😅 آخه نی نی منم شیطونه و از الآن لگد بارونم کرده😂

ان شاءالله زودی خوب میشه😍 خدا برات حفظش کنه عزیزم🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره،حتماً باید مواظب باشم تا دیر نشده،بیشتر از اینکه غذای چرب بخورم پرخوری دارم و هله هوله بعضی اوقا ...

حتما حتما هله هوله رو حذف کن دکتر من کلا غذاهای چرب شیرینی زیاد  نمک رو برام حذف کرد منم عادت کردم دیگه کم چرب میخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما حتما هله هوله رو حذف کن دکتر من کلا غذاهای چرب شیرینی زیاد نمک رو برام حذف کرد منم عادت کردم د ...

آره آدم زود عادت میکنه،من قبل از بارداری چای داغ و با قند فراووووون میخوردم،بعدش با 2حبه قند توش حل میکردم اصلاً نمیتونستم بخورم،کم کم عادت کردم و عادی شده برام،باید رو تغذیه ام کار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
1کیلوبخاطر ویار شدید هنوزم گلاب به روت استفراغ میکنم،بخاطر همین خودم خیلی وزنم بالا نرفته،ولی کلاً ا ...

خوبه زیاد بالا نرفتی من سوزش معده دارم براهمون کاهش وزنم زیاد بود الانم فعلا چیزی اضافه نکردم دکترم گفت دیگه باید غذاتو ببشتر کنی وزنت بالا نرفته .حالا شمام گفتین ۱ کیلو خیالم یکم راحت شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره آدم زود عادت میکنه،من قبل از بارداری چای داغ و با قند فراووووون میخوردم،بعدش با 2حبه قند توش حل ...

ان شاالله که بارداری سالمی رو تجربه میکنی ❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40