2777
2789
عنوان

خانماتوروخدایه سربیاین

207 بازدید | 20 پست

پریروزانقباض داشتمودردپریودی دیروزموعودپریودم بودولی پریودنشدم

یعنی حامله ام؟

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد درصد نه شاید مشکل دیگه ایی باشه

یعنی ممکنه حالمه باشم؟

گل گاوزبون بخورم پری میشم

ببین انقباضام طوری بودکه نمیتونستم بشیم

اون شب دردداشتم ولی صبح پریودنشدم حیلی نگرانم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
عزیزم جوابتو هیچکس نمیتونه بده به جز خدابی بی چک بزن ببین بارداری یانهصرف درد و انقباص نمیشه گفت بار ...

نمیخوام بی بی بزنم قرمزدربیادمنصرف شم 

چی بخورم پریودمیشم؟

هر وقت پریودم عقب میفته جعفری و جوشیده ی جعفری می خورم. قرص ویتامین سی 2000 mg روزی

گل گاوزبون پریودمیکنه

الان فقط اونودردسترس دارم

ببین ی جوشانده ایی بود اسمشو یاد رفت ما بهش میگی شوتک😅این یکی دمنوش گزنه خوبه برا قاعدگی و ...

نمیدونم چیه 

وای خیلی میترسم الانم کمردردوپادردارم

فعلا چیزی نخور

میخوام بخورم که پریودشم بی بی هم نمیزنم تاعذاب وجدان نیادسراغم من که چیزی نمیدونم

عزیزم گل گاوزبون کارسازه

2810