2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از ماتریکس خارج شدم 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
2805

منم خارج زندگی میکنم

خارج از ذهنی آرام و زندگی بدون دغدغه

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

منم غرب زندگی میکنم 

غرب ایران

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من یه کوچه بالاتر از تو می‌شینم 🙂

اگه تاپیکی دیدی که از محتواش خوشت نیومد یا خلاف عقیده تو بود لطفا عقده هاتو تو اون تاپیک خالی نکن اون تاپیک برای درد و دل یا حل یه مشکل زده شده لازم نیست بری خوشمزه بازی در بیاری گلم میتونی در نهایت احترام اون تاپیک ترک کنی اره عزیزم اینجوری خودتم آرامش داری باور کن 😊مامانم بهم یاد داده همیشه خوبی کنم و مهربون باشم اما اگه بخوای واس من کرم بریزی اونوقت نشونت میدم از عمم چی یاد گرفتم اره عشقم الآنم بده ۶۶۶😌😘 خدایا میدونم که از این به بعد فقط خوشبختی در انتظار خودم و خانوادمه ...پس شکرت خدا جونم 🤍✨میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی مهربونم🙂❤️

2810