2777
2789
عنوان

اقدام و علائم بارداری

174 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان من تو اقدامم و اینکه بعد از پریود اقدام داشتم و بعد اقدام شروع شد دردهای شبیه پریودیم و حالت تهوع خفیف بدون استفراغ دلدرد و کمر درد تغییر خلق و خو الان 15روز از پاک شدنم گذشته و علایم پریودی امروز کمی کمتر بود اما در سینه هام حساسیت ایجاد شده اخرشبها خیلی گرسنم میشه اما فقط اخر شب ی بار اسهالم ی بار یبوست با همه این علائم هنوز شک دارم ب بارداری ایا ب نظر شما اینها علائم بارداریه؟کیا اینطور بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که باردار باشی اما..

راز باردار شدن،بیخیالیه...از غالب افراد اگه بپرسی،بهت میگن اون ماهی که باردار شدن اصلااا توقع نداشتن و اینقدر بیخیال بودن که حتی کارایی کردن که ماه های قبل نمیکردن..شما هم برای راحتی و آرامش خودت رها کن..یهو میبینی که ای وای چند روز هست پری عقب افتاده

مگ دندون درد هم علائمشه؟؟؟

جاریم قبل اینکه بی بی چک بزنه دندون درد داشت و دو ماه اول خیلی دندون درد داشت بله چون بچه کلسیم از مادر میگیره برای همین میگن قبل اقدام دندوناتون درست کنید

منم همین طور ماه اول و ماه سوم این مدلی بودم از وقتی دکتر رفتم و بهم قرص داد دیگ علائمی ندارم ولی هر ...

اهاا نمیدونم اخه من از بعد پاکیم بلافاصله اقدام داشتم و از فرداش دردها شروع شد اصلا نزدیک موعدمم نبو

جاریم قبل اینکه بی بی چک بزنه دندون درد داشت و دو ماه اول خیلی دندون درد داشت بله چون بچه کلسیم از م ...

اره میدونم ولی برا این موضع دندون دد زوده هنو خودش نیس تو شکمت چ برسه دوندوناش چرا دندون درد داری از الان 

من دندونام درستن خداروشکر 

فقط ی دونه پرکرده دارم باقیش اوکیه 

2810