2777
2789

با یکی دارم اشنا میشم ولی اصلا نمیدونم میتونم بهش اعتماد کنم یا نه

میترسم دل ببندم باز اسیب روحی ببینم

خودش میگه اشناییمون به قصد ازدواجه ولی خب از کجا بفهمم راست میگه و قصدش جلب اعتماد من نیست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اولش به حرفش اکتفا کن . 

بعدشم فقط اون ک قرار نیس قصدش ازدواج باشه . شاید پیش رفتین تو خوشت نیومد . اما همین ک از اول نگفته دوستی، خوبه . بعدشم تو رفتارا و حرفاش مشخص میشه قصدش چیه . اگر دنبال رابطه جسمی بود اصلا هدفش ازدواج نیس . بعد از یکی دو ماه هم اگر دیدی اوکی نیس ادامه نده باهاش . 

شرایطشو نداریم هردومون... بعد همو که نمیشناسیم درست چیو معرفی کنیم به خانواده ها🫠

ببین جدی نه مثلا اگه خواهر داشته باشه به خواهرش میگه ی جورایی که خانواده بفهمن با یکی تو رابطست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

ببین جدی نه مثلا اگه خواهر داشته باشه به خواهرش میگه ی جورایی که خانواده بفهمن با یکی تو رابطست

ببین یه بار گفت بچه خواهرمو میارم ببینیش خیلی شیرینه

منم گفتم بچه اس بعد میره یه خانوادت میگه اونم گفت جه بهتر

قضیه فقط در این حد بوده... و صحبت جدی راجب عنوان کردنش با خانواده نکرده

ببین یه بار گفت بچه خواهرمو میارم ببینیش خیلی شیرینهمنم گفتم بچه اس بعد میره یه خانوادت میگه اونم گف ...

اگه اینطوری گفته شاید کم کم خانوادش هم در جریان قرار بگیرن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸