2777
2789

بزارید توی جمع حرف بزنن حتی اگر درست هم حرف نزدن مهم نیس مهم اینه که اعتماد به نفسشون بره بالا بتونن ارتباط بگیرن من خودم بچگی تا میومدم حرف بزنم با بزرگترام مثل عمو عمه اینا دعوام میکردن چیه میگی دخالت نکن و.. هنوز هم مادرم از دور زهر چشم میگیره الان بهتر شدم اومدم دانشگاه میتونم حرف بزنم ارتباط بگیرم باز بهتر شدم روم باز شده ولی هنوز خیلی جا داره تا بتونم درست حرف بزنم یا دختردایی من کلاس پنجم میاد خونه مااینقدر سااااکت این بچه از بچه ساکت خوشم نمیاد نه سلامی نه علیکی یه بار رفتم خونشون داشت سر سفره حرف می‌زد از مدرسه میگفت مادرش گفت چقدر حرف میزنی غذات بخور در صورتی که این بچه اصن حرفاش هم مفهوم نداره یه جور بدی حرف میزنه درست نمیتونه حرف بزنه مادرش رو دعوا کردم گفتم بزار بچه حرف بزنه حرف زدن یاد بگیره

آخه واقعا رو مخه ولشون کنی میخوان کلا اونا حرف بزنن. من ک دوست ندارم واقعا. خیلی بدم میاد دست خودم نیست

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه واقعا رو مخه ولشون کنی میخوان کلا اونا حرف بزنن. من ک دوست ندارم واقعا. خیلی بدم میاد دست خودم ن ...

واقعا خیلی بده بزرگتر بشه تو جامعه نتونه حرف بزنه حقشو بگیره ارتباط بگیره  

دختر من اصلا توی جمع خودش صحبت نمیکنه اتفاقا اگه صحبت کنه خوشحالم میشم

دخوردن من انققققدددررر حرف میزنه ک واقعا مجبور میشی بهش بگی بسسسسسه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

حرف زدن ایرادی ندارد ولی اینکه بچه تو جمع شروع کنه از رمز و راز تو خونه تو جمع بگه بده.من به بچه هام میگم اصلا در مورد مسایل خونه هیچی تو جمع نگید.ولی دخترم قشنگ در مورد مسایل مدرسه درسی اجتماعی سیاسی قشنگ تو جمع حرف میزنه من و باباشم کیف میکنیم.حتی بقیه رو ساکت میکنم میگم دخترم داره حرف نمیزنه سکوت لطفا

آره دقیقاً درسته،،تا حرف نزنه اعتماد به نفس حرف زدن تو جمع پیدا نمی کنه.

داداش من از بچگی رفت مهد کودک خیلی تاثیر داشت تو شخصیتش،،الان ۱۲ سالشه کل کوچه ی مادرم اینا می شناسنش،،چون میره حرف می زنه ارتباط می گیره حتی با پدر دوستاش،،به موقع از حقش دفاع می کنه،،قدرت نه گفتن داره،،اینا همه اش به خاطر اینه جلوش رو نگرفتن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

دختر جاریم ۸ سالشه تو خصوصی ترین مسائل هم نظر میده و حرف میزنه.وقتی مامانش داره با من حرف میزنه دهن مامانشو میگیره و جواب منو میده.مثلا در مورد دختر من که همسن و سالشه از من میپرسه.به معنای واقعی فوضولی میکنه.این همون بچه آیه ک پدر مادرش بهش یاد ندادن کی حرف بزنه کی حرف نزنه.بزرگم شد میشه یه خاله زنک حراف.به نظرم حرف زدن بچه در هر جمع و در مورد هر موضوعی کار درستی نیست