2777
2789
عنوان

شرط ازدواجتون‌ چی بود❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست
حق شغل و شاغل بودن ازش گرفتم الان میگه خب درستو بخون میگم حسش نیس بیخیال

😂😂😂امشب شوهرا چه توب شدن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرط نکردم ولی گفتم آزادیم برام مهمه چون توی خانواده ای با اعتماد کامل و آزاد تربیت شدم و بلدم ازش سو استفاده نکنم و ایشون تا الان که ۱۸ سال ازش میگذره به خواسته ام،  احترام گذاشتن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من گفتم قلیونو بزار کنار،گذاشت،اون گفت تا ۵ سال حرف بچه نزنیم،چون من خیلی پایه بودم،الآن ۷ ساله ازدو ...

چه خوب ک به یه نگاه مشترک رسبدید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
شرط نکردم ولی گفتم آزادیم برام مهمه چون توی خانواده ای با اعتماد کامل و آزاد تربیت شدم و بلدم ازش سو ...

دمش گرم

ما از اول رابطه شرطمون صداقت و داشتن تعهد بود فعلا که هفت سال و نیمه عمل کرده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ما از اول رابطه شرطمون صداقت و داشتن تعهد بود فعلا که هفت سال و نیمه عمل کرده

انشالله پایدار

غیر این نمیداد اخه چند مورد بودن فوق العاده سخت گیر بود بابام حالا اخلاق طرفن ک بماند جلف نباشه سبک ...

رقاص نباشه😂😂😂

این‌جمله معردف بابای منه

یکی ک سبکه میگه این رقاص 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️