سلام من مدتیه قراره نامزد کنم ولی چون این اقا پسر از قبل میشناسم و باهمدیگه خونه و ماشین و شرایط فراهم کردیم به این فکر بودم که با پول وام ازدواج یه تیکه زمین یا ماشین بخریم و من جهیزیه آنچنانی از پسر نخوام و حتی عروسی هم نگیرم.درحالی که پسر خودش میخواد عروسی بگیره و راغبه.از طرفی هم خیلی ها گفتن که وظیفه پسره حداقل یه عروسی سبک برات بگیره و شما از حقت نگذر چون جوونی و آرزو داریو اینکه شوهر پرو میشه از همون اول.بنظرتون من باید چه کنم؟آیا باید بزارم خانواده خودشون در اینباره تصمیم بگیرن و یا خودم اعلام کنم که چیزی نمیخوام؟اصلا کار درستی هست یا نه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر شوهرت می خواد بگیره ی جشن کوچیک بگیر و یادگاری داشته باش مخصوصا که تا الان خودتم همه جوره پاش بو ...
اون مشکلی نداره ولی از خداشه خب من سبک بگیرم و آسون باشه همه چی . از طرفی هم خب مهمونامون خیلییی زیادن فقط خانواده درجه یک خانواده خودم ۱۰۰ نفری میشن حتی عروسی سبک ما به اندازه ۲۰۰ نفر مهمون داریم اونم فقط خاله و دایی و عمو و عمه هامون