سلام. دختر من ۸ سالشه اما نمیتونه دوست صمیمی پیدا کنه، زنگای تفریح طفلی همیشه تنهاست. چندتا راهکار بهش گفتم، مثلا گفتم تو برو سمت بچه ها تو حیاط تا اینجوری دوست بشی و تنها نباشی، طفلکم رفته اما میگه بهم میگن لطفا برو! شده بچه های شما هم اینجور باشن؟
خیلی غصه شو میخورم که تنهاست.
"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باباش هم همینو میده، یکی دوبار شده ولی از نظر خودم درست نیست عادت نکنه برای راضی کردن دیگران بهشون باج بده، بخصوص چندسال دیگه که نوجوان بشه و شاید پسری بخواد سواستفاده کنه.
دختر من خیییلی کم رو و اضطراب جدایی شدید داشت واسه پیش دبستان یه بسته برچسب ستاره ای ارزون دادم دستش ...
پارسال ازین چکای تشویقی خالش خرید براش برد، ولی معلمشون دید جمع شدن بچه ها گفت ممنوعه دیگه نیار!!نمیدونم وسط کلاس بود یا چی....ولی کلا اینا رو امتحان کردیم موقت بود مثلا همون دو سه روز باهاش دوستن.
پارسال ازین چکای تشویقی خالش خرید براش برد، ولی معلمشون دید جمع شدن بچه ها گفت ممنوعه دیگه نیار!!نمی ...
حتما کلاس بوده که معلم دیده و حق داشته نظم کلاس بهم میخوره .
چیزای کوچیک بخر بعد یادآوری کن فقط زنگ تفریح تو حیاط نه کلاس جلو معلم
چون مشکل دخترت زنگ تفریحه نه کلاس
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خودت انتخاب کن یکیو یعد با مادرش کم کم جور شو و یه کار مشترک کلاس یا هر چی با هم انجام بدین و برای ا ...
چطوری عزیزم؟ من تا برم کسیو بشناسم سال تموم میشه آخه خونه هرکی یه خیابونه، سالی چندبار بعضی مادرا جلسه میان. با اینحال با یکی تلفنی حرف زدم ولی همونم دختره دوست معمولیشه مث بقیه. اصلا مغزم هنگه.
اونجاها رو راحت بلده؛ ببین کلا تو کلاس باهمه حرف میزنن ولی بقول خودش دوست معمولی هستن ، دوست صمیمی ن ...
عزیزم ذکر یا ودود رو ب نیتش زیاد بگو💚
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام عزیزممن بچه مدرسه ای ندارم اماتقریبا مثل دخترتون بودم!داخل مدرسه اصلا نمی تونستم دوست بشم وتنها ...
ممنونم عزیزم. کاملا مرتب و تمیزه. لباساش هر روز خط اتو داره. اگه من یوقت یادم بره خودش یادآوری میکنه.
ولی از نظر رفتاری شاید مشکل داره نمیدونم. مثلا یکی خودش اومد بهش گفت بیا یاهم دوست باشیم ازت خوشم میاد بعد یه هفته بهش گفت دیگه نمیخوام باهات دوست باشم! میدونی کلا عجیب غریبه برام! شبیه دوران من نیست.