2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 63 پست
عزیزم دوستش رو باید بین همکلاسی هاش پیدا کنهن تو حیاط براش پن کیک درست کن ببره یکی دوبار ک با کسی بخ ...

منظورم همکلاسیهاش بود که تو حیاط میرن دیگه.

اصلا جذب خوراکی نمیشن!!امتحان کردم بعد موقته همش.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
متاسفانه دختر منم ارتباط برقرار نمیکنه همیشه بهش گفتم خودت برو سمت بچه ها منتظر نمون کسی بیاد باهات ...

کلاس چندمه؟ دختر من مغرور نیست وقتی جواب رد میشنوه انگار غم عالم میشینه رو دلش. خیلی حساسه. کاش اینم لجباز بود و مغرور مث خودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی الهی بگو خوراکیاشو بهشون بده

باباش هم همینو میده، یکی دوبار شده ولی از نظر خودم درست نیست عادت نکنه برای راضی کردن دیگران بهشون باج بده، بخصوص چندسال دیگه که نوجوان بشه و شاید پسری بخواد سواستفاده کنه.

دختر من خیییلی کم رو و اضطراب جدایی شدید داشت واسه پیش دبستان یه بسته برچسب ستاره ای ارزون دادم دستش ...

پارسال ازین چکای تشویقی خالش خرید براش برد، ولی معلمشون دید جمع شدن بچه ها گفت ممنوعه دیگه نیار!!نمیدونم وسط کلاس بود یا چی....ولی کلا اینا رو امتحان کردیم موقت بود مثلا همون دو سه روز باهاش دوستن.

احتمالا یه بیشعور تو کلاس هست که بچه ها رو دسته بندی کرده یکی که به ظاهر ساده و اخلاق و منش عالیه ول ...

فک نکنم یعنی کلاس سوم ازین اخلاقا دارن؟

ببین مثلا به مناسبت اعیاد یه بسته شکلات بده دستش ببره به دوستاش تعارف کنه یا عزاداری ها یه بسته رنگا ...

اصلا یخی درکار نیست میدونی سرکلاس همه باهم حرف میزنن و دوستن ، زنگ تفریحا مشکله.

پارسال ازین چکای تشویقی خالش خرید براش برد، ولی معلمشون دید جمع شدن بچه ها گفت ممنوعه دیگه نیار!!نمی ...

حتما کلاس بوده که معلم دیده و حق داشته نظم کلاس بهم میخوره .

چیزای کوچیک بخر بعد یادآوری کن فقط زنگ تفریح تو حیاط نه کلاس جلو معلم 

چون مشکل دخترت زنگ تفریحه نه کلاس 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خودت انتخاب کن یکیو یعد با مادرش کم کم جور شو و یه کار مشترک کلاس یا هر چی با هم انجام بدین و برای ا ...

چطوری عزیزم؟ من تا برم کسیو بشناسم سال تموم میشه آخه خونه هرکی یه خیابونه، سالی چندبار بعضی مادرا جلسه میان. با اینحال با یکی تلفنی حرف زدم ولی همونم دختره دوست معمولیشه مث بقیه. اصلا مغزم هنگه.

اونجاها رو راحت بلده؛ ببین کلا تو کلاس باهمه حرف میزنن ولی بقول خودش دوست معمولی هستن ، دوست صمیمی ن ...

عزیزم ذکر یا ودود رو ب نیتش زیاد بگو💚

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
دختر منم همینه معلم جاشونو عوض میکنه برای همین نمیتونن با ی نفر ارتباط بگیرن وگرن دخترم از روز اول د ...

کلاس چندمه؟ دخترم میگه کلا چند نفر تو کلاسیم که تنهاییم زنگ تفریح؛ بقیه دوست دارن. اره خیلی بده این تعویض جا.

غصه نخور ،دوست پیدا میکنه،این مهارتی هست ک خودش تو زندگی یاد میگیره ،بچه باید چالش داشته باشه نگران ...

احساس میکنم یه چیزی این وسط مشکل داره، ولی نمیدونم چیه و بعنوان مادر باید تشخیص بدم....آخه ما تو ابتدائی دیگع راحت دوست بودیم با هم.

سلام عزیزممن بچه مدرسه ای ندارم اماتقریبا مثل دخترتون بودم!داخل مدرسه اصلا نمی تونستم دوست بشم وتنها ...

ممنونم عزیزم. کاملا مرتب و تمیزه. لباساش هر روز خط اتو داره. اگه من یوقت یادم بره خودش یادآوری میکنه. 

ولی از نظر رفتاری شاید مشکل داره نمیدونم. مثلا یکی خودش اومد بهش گفت بیا یاهم دوست باشیم ازت خوشم میاد بعد یه هفته بهش گفت دیگه نمیخوام باهات دوست باشم! میدونی کلا عجیب غریبه برام! شبیه دوران من نیست.

وااای فکرنمیکردم بقیه مامانامشکل من داشته باشن... دخترمن کلاس اولی نه تتهادوستی نداره تازه ساکت ساکتم هستذازخودش دفاع نمیکنه امروزبامادردوستش که اذیتش میکرددعوام شدجلوهمه اولباابروم رفت ولی دلم خنک شدچون بدجوری نگتن میکردمادرش بادوستش هرهرمیکردن بهم منم کفری شدم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

وایی چقدر دلم سوختنمیدونم آخه چه کمکی از دستم بر میادمنم دوران دبستانم یه روز با یکی بودم یروز با یک ...

منم مث تو فکر می کردم! امسال مدرسه شو عوض کردم ! هفته اول بشدت راضی بود ولی از هفته دوم دوباره اوضاع مثل قبل شد...واقعا دیگه مستاصل شدم.

2810