2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 63 پست
بغل دستی هر هفته معلم جاشون رو عوض میکنه خودش میگه تو کلاس دوست معمولی زیاد دارم ولی زنگ تفریح هیچکس ...

دختر منم همینه 

معلم جاشونو عوض میکنه برای همین نمیتونن با ی نفر ارتباط بگیرن 

وگرن دخترم از روز اول دوست داشت جاشو عوض کردن دیگه نتونست دوست پیدا کنه

بقول شما دوست معمولی همشون باهمن اینا زنگای تفریحم بازی میکنن باهم ولی ی دوست صمیمی ندارن بنظرم بیشتر بخاطر همین جابجایی هست چون زمان خودمون همیشه با کناریمون رفیق می‌شدیم دیگه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به معلم و مدیر مدرسه بسپارید حواسشون باشه و کمکش کنن

اصلا آدم نیستن، مدرسه دولتیه راستش یجورین اصلا خوشم نمیاد ازشون و از طرفی اگه بگم احتمالا میگم ببر روانشناس.  قت نمیکنم اصلا

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
😐چه تشبیه زشتی برا چند تا بچه معصوم

منطورم حتی لولزم التحریر فانتزی داشته باشه بقیه بچه ها فقط به خاطر وسیله جذبش بشن یه جوری سو استفاده س  عین ضرب المثل مگس دور کیکه 

__درخواست دوستی ندین ___________________

غصه نخور ،دوست پیدا میکنه،این مهارتی هست ک خودش تو زندگی یاد میگیره ،بچه باید چالش داشته باشه نگران نباش،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
چه راه حل سطحی و مزخرفیاینجوری بچه میفهمه بقیه بخاطر وسایلش کنارشن و وجود خودش هیچ ارزشی نداره بزرگ ...

من خودم هیچ وقت اینطوری نبودم که وسایل لوکس داشته باشم اما دوستاییم که اینطوری بودن اعتماد به نفسشون همین الانم بالاست خیلی هم موفقن 

باید یاد بگیره ببر پارک و محیط های عمونمی اول تو برو براش یکی پیدا کن بعد از خودش بخواه صحبت کنه و ا ...

اونجاها رو راحت بلده؛ ببین کلا تو کلاس باهمه حرف میزنن ولی بقول خودش دوست معمولی هستن ، دوست صمیمی نمیشن باهاش که زنگای تفریح هیچکدوم قبول نمیکنن باهاش برن بیرون.

سلام عزیزم

من بچه مدرسه ای ندارم اماتقریبا مثل دخترتون بودم!

داخل مدرسه اصلا نمی تونستم دوست بشم وتنهابودم

البته درحد معمولی که باهمه دوست بودیم

اول سعی کن که همیشه مرتب باشه

زیباسخن بگه

غرورشو بزاره کنار امانه اینطوری که بره بگه باهم دوست میشی چون وقتی میگن ن ناراحت میشه

بلکه کم کم به دوستاش که مسئله نزدیک بشه باهم برن وبیان والبته اگرمایل بود اگر نه م که مهم نیست کلی همکلاسی دیگه هست...

مرتب بودن خیلی مهمه

اما اینکه لوکس باشه یا به دیگران هدیه بده برای دوستی درست نیست

سعی کنه مهربون باشه وبشون کمک کنه جذبش میشن هم خودش حسش خوبه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

پسر من خودش دوست داره تنها باشه میگه بچه ها هی میان میخوان باهام دوست بشن از مجبوری باهاشون بازی میک ...

اینکه خوبه، نه دختر من بشدت برونگراست

سلام عزیزممن بچه مدرسه ای ندارم اماتقریبا مثل دخترتون بودم!داخل مدرسه اصلا نمی تونستم دوست بشم وتنها ...

کم کم به دوستاش که مایله نزدیک بشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

پسر منم کلاس اولیه با دو سه تا پسر عمواش همکلاسه و دو سه تاشونم بزرگترن داخل همون مدرسه ،ولی نمیدونم چرا اونا همه با هم خیلی خوبن ولی با پسر من نه اصلا تو بازیشونم نمیذارن باشه خصوصا اون دو سه تا همکلاسیاش 

خدا نکنه عزیزم، میگم ولی واقعا برای خودمم سواله چرا اینجوری میشه. اینکه بهم میگه مانان غصه نخور دیگه ...

بگررردم

یاد خودم افتادم همیشه زنگای تفریح تنها بودم

یه دوست داشت اگر نبود اون روز عزای من بود🥺 

خاطره اون روزا همیشه اذیتم میکنه تمام تلاشت رو بکن شده با یکی از مامان ها صحبت کن بگو  دخترش با دخترت دوست بشن یا خودت با یکیشون دوست شو تا دختراتونم باهم باشن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خدا نکنه عزیزم، میگم ولی واقعا برای خودمم سواله چرا اینجوری میشه. اینکه بهم میگه مانان غصه نخور دیگه ...

وایی چقدر دلم سوخت

نمیدونم آخه چه کمکی از دستم بر میاد

منم دوران دبستانم یه روز با یکی بودم یروز با یکی هیچکی باهام صمیمی نبود

همکلاسی هاش قلدرن کلاسشو عوض کن بره جای جدید بچها بیشتر تحویلشم میگیرن 

باهاشم همدردی بکن بگو منم بچگیام کلاس دوم دوستی نداشتم درک میکنم بعضی وقتا بعضیا نمی‌خوان با آدم دوست بشن و حتما یه دلیلی ام دارن برای رفتارشون همه قرار نیست از ما خوششون بیاد اینجوری احساس تنهایی ام نمیکنه بچه

I'm just girl 🎀
پسر من کلاس اوله دوست داره تو مدرسه اما به زور میفرستمش همش میگه دلم برا خونه تنگ میشه یا میگه میخام ...

خندم گرفت کلاس اول میگه ترک تحصیل....یه ماچ محکمش کن 

2810