2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 63 پست
به نظر من چیزای لوکس لوازم تحریر خوشگل بچه هارو جذب میکنه من وقتی بچه بودم یادمه اونایی که خیلی لواز ...

آره ولی موقته! معلمشون هم گفته چیزای فانتزی ممنوعه، تو کلاس میان دورش جمع میشن بابت وسایل ولی زنگ تفریح هیچکس قبول نمیکنه باهاش بره بیرون

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
بغل دستی هر هفته معلم جاشون رو عوض میکنه خودش میگه تو کلاس دوست معمولی زیاد دارم ولی زنگ تفریح هیچکس ...

نمیدونم این چه صیغه ایی که معلما پیش گرفتن هر هفته جا بچهرو عوۻ میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی کلاس جطور هستش کدام شهری

توی کلاس میگه خیلی دوست دارم، تقریبا همه با هم حرف میزنن ولی زنگ تفریحا میگه هیچکی قبول نمیکنه باهام بیاد بیرون.

به نظر من چیزای لوکس لوازم تحریر خوشگل بچه هارو جذب میکنه من وقتی بچه بودم یادمه اونایی که خیلی لواز ...

شبیه مگس دور کیکه تا ته کیک

__درخواست دوستی ندین ___________________

دختر من خیییلی کم رو و اضطراب جدایی شدید داشت واسه پیش دبستان یه بسته برچسب ستاره ای ارزون دادم دستش گفتم بچسبون پشت دستت دوستات ✋ به دست یکی از دوستاش چسبوند به همه دورش جمع شدن که به اونام بده بعد به هرکی داده بود دوباره برمی گشت میگفت رنگ دیگه هم بچسبون به دستم تا ۲-۳ روز هرروز یه ورق میدادم ببره دیگه با همه دوست شد الان کلاس چهارم با کلاس اول تا ششم و همه کادر دبستان و همه معلما دوسته . امروزم با مستخدم مدرسه آزمایشگاه رو جارو کشیده 😆  

خلاصه نمیشه جمعش کرد 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

چه راه حل سطحی و مزخرفی

اینجوری بچه میفهمه بقیه بخاطر وسایلش کنارشن و وجود خودش هیچ ارزشی نداره 

بزرگ تر که بشه به بقیه باج میده یا خودش رو تغییر میده برای جلب توجه 

بمیرممم عجب بی تربیتی ان به‌ دخترت یاد بده با اعتماد بنفس بر خورد کنه

خدا نکنه عزیزم، میگم ولی واقعا برای خودمم سواله چرا اینجوری میشه. اینکه بهم میگه مانان غصه نخور دیگه عادت کردم به تنهایی ولی باز یهو اشکاش میریزه

پسر من هم تنهاست میگن نمیتونه ارتباط برقرار کنه تو مدرسه ظاهرا ولی پار‌ک و خانه بازی و ...میریم خیلی ...

آره دختر منم همینه. واقعا مشکل دردناکی شده برام گاهی اینجور اشک میریزه دلم کباب میشه.

توی کلاس میگه خیلی دوست دارم، تقریبا همه با هم حرف میزنن ولی زنگ تفریحا میگه هیچکی قبول نمیکنه باهام ...

ببین مثلا به مناسبت اعیاد یه بسته شکلات بده دستش ببره به دوستاش تعارف کنه یا عزاداری ها یه بسته رنگارنگ یا یه دیس بامیه ببره بگه نذری آوردم هم یخ خودش باز میشه هم دوستاش 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
2810