سلام. دختر من ۸ سالشه اما نمیتونه دوست صمیمی پیدا کنه، زنگای تفریح طفلی همیشه تنهاست. چندتا راهکار بهش گفتم، مثلا گفتم تو برو سمت بچه ها تو حیاط تا اینجوری دوست بشی و تنها نباشی، طفلکم رفته اما میگه بهم میگن لطفا برو! شده بچه های شما هم اینجور باشن؟
خیلی غصه شو میخورم که تنهاست.
"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر من کلاس اوله دوست داره تو مدرسه اما به زور میفرستمش همش میگه دلم برا خونه تنگ میشه یا میگه میخام ترک تحصیل کنم کلافم کرده البته بعضی از هم کلاسیاشم پرروعن
همیشه بهش گفتم خودت برو سمت بچه ها منتظر نمون کسی بیاد باهات دوست بشه ولی لجبازه و جواب رد که بشنوه کلا بیخیال میشه امروز هم بهم گفت که با فلانی خواستم دوست بشم بهش گفتم دوستم میشی گفت نه 😐🤦🏻♀️💔
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️