2777
2789

سلام. دختر من ۸ سالشه اما نمیتونه دوست صمیمی پیدا کنه، زنگای تفریح طفلی همیشه تنهاست. چندتا راهکار بهش گفتم، مثلا گفتم تو برو سمت بچه ها تو حیاط تا اینجوری دوست بشی و تنها نباشی، طفلکم رفته اما میگه بهم میگن لطفا برو! شده بچه های شما هم اینجور باشن؟

خیلی غصه شو میخورم که تنهاست.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من خودش دوست داره تنها باشه میگه بچه ها هی میان میخوان باهام دوست بشن از مجبوری باهاشون بازی میکنم ولی بیشتر دوس دارم تنها باشم .خیلی درون گراست

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

پسر من کلاس اوله دوست داره تو مدرسه اما به زور میفرستمش همش میگه دلم برا خونه تنگ میشه یا میگه میخام ترک تحصیل کنم کلافم کرده البته بعضی از هم کلاسیاشم پرروعن

به نظر من چیزای لوکس لوازم تحریر خوشگل بچه هارو جذب میکنه 

من وقتی بچه بودم یادمه اونایی که خیلی لوازمشون خوشگل بود یا به خودشون میرسیدن دوستای بیشتری هم داشتن 

برا دخترا این چیزا خیلی مهمه 

آخی الهی من بچه ندارم ولی با بغل دستیش دوست شه خب بگو بهش کمک کنه

بغل دستی هر هفته معلم جاشون رو عوض میکنه خودش میگه تو کلاس دوست معمولی زیاد دارم ولی زنگ تفریح هیچکس قبول نمیکنه باهام بیرون بیاد.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

متاسفانه دختر منم ارتباط برقرار نمیکنه 

همیشه بهش گفتم خودت برو سمت بچه ها منتظر نمون کسی بیاد باهات دوست بشه ولی لجبازه و جواب رد که بشنوه کلا بیخیال میشه امروز هم بهم گفت که با فلانی خواستم دوست بشم بهش گفتم دوستم میشی گفت نه 😐🤦🏻‍♀️💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
2810