2777
2789
عنوان

شوهرم منو انداخت زمین موهامو کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش که اگه عاقل بود تو خونه مادرشوهر دعوا راه نمینداخت بعدشم انداخته یارو بیخود می‌کنه از همین الان ...

در و تخته باهم جورن.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

تقصیر توعه 

آخه کی جلو مادرشوهر دعوا می‌کنه، شوهرت اشاره می‌کنه صداتو بیار پایین تو از عمد بلندتر داد میزدی

مادرشوهرت می‌خواسته تموم بشه و مامانت نفهمه و دعوا بزرگ نشه

خواهرشوهرتم ترسیده 

نظر شما چیه تو این موقعیت ؟؟ الان نگیره یا مجبوره تا اخر عمر با این خانواده زبون نفهم سر و کله بزنه ...

نمی‌دونم 

من اینو کلی گفتم ولی واقعا اینجا همون طلاق

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

ییعنی انقدر حالم از این کلمه سیاست به هم می‌خوره 😁

واقعا دوست دارم بالابیارم وقتی یکی بم میگه سیاست داشته باش یکم، دقیقا معنیش اینه احساساتت رو سرکوب کن، لال شو، خفه شو، هیچ کاری نکن، بذار بقیه هر کار میخان بکنن تو فقط نگاه کن، مرز باریکی با انفعال و حماقت و حیله گری

صدای بلند ادمو محکوم می‌کنه ، البته صدایه خودمم بلنده بعضیا بهم گفتن میدونین حق با تو اما تو دعوا چون صدات بلنده نمی‌خوایم بهت حق بدیم یا بدتر باهات لج‌میکنیم 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
واقعا دوست دارم بالابیارم وقتی یکی بم میگه سیاست داشته باش یکم، دقیقا معنیش اینه احساساتت رو سرکوب ک ...

عزیزم معنی سیاست رو بد فهمیدی

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40