2777
2789
اخرش نوشتيد در حد توانم گناهانم رو ترك كردمالبته كه ما ادمها هميشه بايد اينطور زندگي كنيمولي باور كن ...

من مجردم اصلا هم پاستوریزه نیستم

امیدوارم منم مثل اشناهای شما بشم😂

یه شوهری کنم 

همه بگن اوووف چه شانسی😂😐

یسوال داشتم اگه فقط بحث خاستگار نباشه یعنی از نظر دوست و خانواده خیلی دچار گمبود احساسات باشی و با ا ...

میتونید کشف مطلب بزنید از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنید احتمالش هست سحر یا جنی باشه که مانع ارتباط با دیگران بشه البته صد در شد نیست شروع کنید به خوندن و پخش قرآن مخصوصا پخش قرآن موقع خواب با صدای کم و قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود ، اگه در خواب همش پسری رو ببینید که سعی در نزدیکی یا دوستی با شما رو داره یا موجودی که شما رو دنبال میکنه یا موقع پخش قرآن کشته شدن حیوانات رو ببینید میتونه نشانه باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش با این که رابطه های خودم هم همینجوری میشه ولی اصلا قبول ندارم این موضوع رو به نظرم این به تغیی ...

سلام

دقيقاااااا

من همكلاسي داشتم تو دانشگاه

به اسم خواستگار اومد جلو

من بهش گفتم در صورتي ميپذيرم كه از همين الان خانواده ت رو در جريان بذاري

حتي گفتم مادرتون بياد دانشگاه منو ببينه ، نميگم به خرج بيفتيد با شيريني بياين منزل ما

اقا شروع كرد به مغلطه كه اي زمونه عوض شده و فلان

خلاصه به اسم ازدواج ميخواست منو بكشه به دوستي

كلاً ازدواج براي دخترهاي نجيب كه اهل دوست پسر نيستند خيلي سخت شده

میتونید کشف مطلب بزنید از تاپیک کشف مطلبم استفاده کنید احتمالش هست سحر یا جنی باشه که مانع ارتباط با ...

خیلی ممنون ولی من موقع شنیدن اذان صبح یه ترسی وجودم رو میگیره فکر نکنم بتونم قران رو با صدای کم تو جای تاریک گوش بدم

اخرش نوشتيد در حد توانم گناهانم رو ترك كردمالبته كه ما ادمها هميشه بايد اينطور زندگي كنيمولي باور كن ...

منظورم اینه برای  اجابت دعا بهتره گناهان کمتر بشه مطمعنا هر چه گناه کمتر باشه بهتر دعا قبول میشه 

سلامدقيقاااااامن همكلاسي داشتم تو دانشگاهبه اسم خواستگار اومد جلومن بهش گفتم در صورتي ميپذيرم كه از ...

حالا برای من اینجوری نبود من اصلا اون  خیلی نجیب و...  نیستم 

من عاشق شدم دوست شدیم 

بعد چند ماه خودش گفت میخوام باهات ازدواج کنم

خانوادع ی خودش

خانواده ی من همه رو در جریان گذاشت

از من استوری میذاشت و. فلان و.. 

ولی یهویی بهم خورد خودمم نفهمیدم چجوری 

دقیقا همینجوری که این خانم میگه 

عشقمون مثل کتاب ها بود اما با این حال بازم گردن جن نمیندازم  . 

من معتقدم  بر عکس نظر اکثریت 

عاشق های واقعی به هم نمیرسن 

راستش با این که رابطه های خودم هم همینجوری میشه ولی اصلا قبول ندارم این موضوع رو به نظرم این به تغیی ...

خیلی ها به خاطر مشکلات اقتصادی نمی تونند ازدواج کنند منم موافقم منم زمانی هیچ اعتقادی به جن و سحر نداشتم و بنظرم خرافات بود اما وقتی با تمام وجود حسش کردم حتی یه چیزایی دیدم مجبور شدم باور کنم  خدا کنه هیچ کس مثل من مجبور نشه این واقعیت رو با تجربه کردن بفهمه خداروشکر قرآن نجاتم داد