2777
2789
اگر مربی خوب و ماهری داشته باشن خوبه به نظرم بچه ها در خلال بازی و تمرین هم تعامل اجتماعی رو یاد میگ ...

ی فیلمی بود قدیما

میخواهم زنده بمانم

ی پسر بچه نوجوون بود که فاطمه معتمد آریا نامادریش بود. پسر بچه خیلی تفکرش متفاوت و بزرگ بود نسبت به سنش و به پوچی رسید و خودشو کشت و بعد انداختن گردن نامادریش ، نگران اینم. که از حالت عادی بچه خارج نشه فکرش خیلی پخته بشه و به پوچی برسه که این دنیا فلان است و فلان؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ اطلاعی ندارم اما عقیده ام اینکه بچه فقط باید بازی کنههیچی ب اندازه بازی برا بچه خوب نیس

دقیقا و زندگی و مهارت های زندگی رو در قالب همین بازی یاد میگیره. تو دنیایی که همه باید بدویم و کمتر آرامش داریم لنظرم بزرگترین لطفی که میتونیم به بچه کنیم اینکه ۷ سال اول زندگی رو بچگی کنه و لذت ببره از زندگی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چیزی که میدونم اینه که توی این دوره ها ذهن بچه رو به چالش میکشن و بهش یاد میدن برای هر کاری فکر کنه ...

ی فیلمی بود قدیما

میخواهم زنده بمانم

ی پسر بچه نوجوون بود که فاطمه معتمد آریا نامادریش بود. پسر بچه خیلی تفکرش متفاوت و بزرگ بود نسبت به سنش و به پوچی رسید و خودشو کشت و بعد انداختن گردن نامادریش ، نگران اینم. که از حالت عادی بچه خارج نشه فکرش خیلی پخته بشه و به پوچی برسه که این دنیا فلان است و فلان؟

بنظرم میشه درسهای اخلاقی در قالب داستان به بچه یاد داد ولی فلسفه... نمیدونم

خب همونطوریه ، بازی میکنن طبق چیزی که میدونم ، نمی‌خوام گارد بگیرما بگم خوبه و فلان منم زیاد نمی‌دونم 

ی فیلمی بود قدیمامیخواهم زنده بمانمی پسر بچه نوجوون بود که فاطمه معتمد آریا نامادریش بود. پسر بچه خی ...

سرچ کن اینترنت یا پرس و جو کن از کسایی که قبلاً رفتن به این دوره توی همون آموزشگاه ببین چطور بوده ، کلاس های دیگه ای هم هست بفرستش کلاس موسیقی یا کلاس رزمی 

سرچ کن اینترنت یا پرس و جو کن از کسایی که قبلاً رفتن به این دوره توی همون آموزشگاه ببین چطور بوده ، ...

پیگیر باش حتما اگر خوب نبود بفرستش یه کلاس دیگه ، سوال پرسیدن زیاد هم خوب نیست اگر سوالاتی که پرسید به اقتضای سنش نبود چی؟

عاشق مت لابلانکم قبل فرندز خیلی جیگر بود البته اولای فرندز هم خوب بود کم کم زشت شد بچم😭😂

آره لامصب خدایی این بازیگرا مثل جانی دپ ، دی کاپریو ، برد پیت توی دهه نود میلادی واقعا خوشگل بودن اصلا زیبایی های اون موقع خاص بود مثل الآن نبود که همه عین هم باشن ، البته آلن دلون که نیاز به گفتن نداره ، داره ؟

دقیقا و زندگی و مهارت های زندگی رو در قالب همین بازی یاد میگیره. تو دنیایی که همه باید بدویم و کمتر ...

دقیقا 

ب قول دکتر هلاکویی بازی برای بچه حکم کار رو داره 

مث بزرگسالی ک هرروز  میرسه کار و زندگیش وابسته 

ب کارشه بچه هم بازی براش حیاتیه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
2810