2777
2789

امروز رفته بودم چشم پزشکی

با یه مورد مواجه شدم دختر بچه کلاس دوم سر کلاس مداد خورده بود به چشمش 😭

گفتن صبح سر کلاس اینجوری شده ولی به معلمش نگفته 

دکتر پرسید چرا؟!

دختره با گریه گفت چون ازش می‌ترسیم و هر دفعه که ازش اجازه میگیریم همش دعوامون میکنه و میگه ساکت حرف نباشه 😑😐

دکتر گفت اول اینکه از معلم میتونید شکایت کنید و حتما این کارو انجام بدید .چون با توجه به معاینه من و ساعتی که ازش گذشته اتفاق بدی ممکنه بوجود بیاد 😭😭

آخه بچه ۸ ساله چرا باید تو همچین محیطی باشه که معلم اینطوری برخورد کنه 

چرا باید از درس متنفر باشه 

معلومه با یه سبک غلط همه از درس متنفر میشن

حالا از این که بگذریم چرا بخاطر یه معلم ....(نمیدونم واقعا چی بگم 😑)این بچه چشمش جراحی بشه 

چرااااا چون از معلمش میترسیده که اجازه بگیره و مشکلشو بگه 😑

لطفا لطفاااا اگه معلم هستید و این پیام رو می‌بینید خواهش میکنم ازتون بخاطر دو صفحه درس نخوندن بخاطر تکلیف انجام ندادن یا هر چیز دیگه ای با دانش آموزا طوری رفتار نکنید که تهش اتفاق بدی بیوفته. 

بخدا قسم اینا وقتی بزرگ بشن تنها چیزی که از مدرسه به دست میارن فقط سواد داشتنه‌ 

نه اینکه بیان وتر فلان مثلث رو بدست بیارن . 

پس مهربون بودن خیلی بهتره اینکه دانش آموز خاطره خوبی ازت داشته باشه ، به خوبی ازت یاد کنه خیلی قشنگ تره ...🤌🙃

با تشکر از تمامی عزیزان و معلمان عزیز و گرامی 🙏❤️

اینو داخل یک کانال دیدم و واقعا خیلی حق بود👌

👌👌👌👌

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یادمه کلاس اول بودم و کلا ۶ سالم بود، معلمم همیسه بهم سیلی میزد و جلوی همه بچه ها تحقیرم میکرد، همیشه توی کلاسش حس میکردم دارم خفه مبشم، انقدر سیلی میزد که صورتم قرمز میشد. هیچوقت نمیبخشمش 

معلم پایه دوم دختر منم یک لجن عقده ای به تمام معنا بود که بچه ها سر کلاسش بارها یا غش کردن یا دستشوی ...

دوست منم پسرش ابتدایی بود میگه بچم دستش شکست چون حالش بد بود بالا می‌آورد گفته بودن تو هوای سرد بره تو حیاط هیچکی هم کنارش نبود میگفت به من که زنگ زدن رفتم دیدم بچم تو هوای به اون سردی تک و تنها گوشه ی حیاط  داره بالا میاره میگفت منم اینقدر ناراحت شدم گفتم این بچه رو حداقل میاوردین جلو شوفاژ چرا تک و تنها فرستادینش حیاط میگفتن چون پیرهنش کثیف بود😐 از این موارد زیاد واقعا اصلا آدم با خودش فکر میکنه بعضی ها واقعا از انسانیت بویی نبردن

نمیشد ریپلای بزنم اینجا میگم

چی میگی مثلا بهش 

من رابطه ام هنوز در اون حد از صمیمت نرسیده که بخوایم فحش بدیم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

ببین عجیبه چون حتما اینقدر درد داشته اون لحظه که نمیتونسته تحمل کنه اونم دختر بچه ها که نازنازی هستن 

اصلا باورپذیر نیست 

پس لطفا معلما را بدنام نکنید 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
نمیشد ریپلای بزنم اینجا میگمچی میگی مثلا بهش من رابطه ام هنوز در اون حد از صمیمت نرسیده که بخوایم فح ...

😂😂😂خو اینجا که نمیشه بگم بی ادبیه🤭ولی خو راحت نیستین که اون قضیش فرق داره منم با کسی که راحت نیستم اگه اینجوری کنه وسط چت ول کنه بره ناراحت میشم چون مثلا من بعد مدتها بهش پیام دادم باید برای وقتی که براش گذاشتم ارزش قائل بشه،،ولی خو این قضیه در رابطه با دوست صمیمی که بیس چاری تو پی وی همدیگه هستیم صدق نمیکنه 

ببین عجیبه چون حتما اینقدر درد داشته اون لحظه که نمیتونسته تحمل کنه اونم دختر بچه ها که نازنازی هستن ...

دوست عزیز این تاپیک برا چند وقت پیشه اصلا خودم یادم نیست در مورد چی بود من کیم اینجا کجاست😂😂

😂😂😂خو اینجا که نمیشه بگم بی ادبیه🤭ولی خو راحت نیستین که اون قضیش فرق داره منم با کسی که راحت نیس ...

درست میگی 

تازه اون‌ خودش پیام داده بود 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم