2777
2789
عنوان

امروز رفتم دانشکدمو دیدم😍عکسم

1187 بازدید | 82 پست

شاید خیلی عادی باشه ولی تمام لحظاتی که تو دانشکده بودم رو ابرا بودم😍😂خیلی فضای دلنشینی داشت

این عکسم تو راه برگشت گرفتم

😃

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه رشته ای

چه دانشگاهی؟

مبارکه

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

حالا من دارم خون گریه میکنم اومدم خوابگاه برا اولین بار سه شنبه هم پامو میزارم دانشگاه برا اولین بار دلم نمسخواددد ، مامانمو میخوام 😎🥲🥲🥲🥲🥲🥲

و خدایی که داره نگاه میکنه و ... بقیش با شما !!!  ×\×
منم دانشگاهمون رو خیلی دوست دارم . خیلی زیباستدانشگاه سیستان بلوچستان

یکی از زیباترین دانشگاهای ايرانه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منم دانشگاهمون رو خیلی دوست دارم . خیلی زیباستدانشگاه سیستان بلوچستان

خیلی خوشگله دانشگاهتون 🥺🥺🥺🥲خیلی جدیده دانشگاهتون 

و خدایی که داره نگاه میکنه و ... بقیش با شما !!!  ×\×
حالا من دارم خون گریه میکنم اومدم خوابگاه برا اولین بار سه شنبه هم پامو میزارم دانشگاه برا اولین بار ...

منم خوابگاه قراره بمونم ولی خوشحالم

امروز کلی گشتم و تلاش کردم مسیرای مترو و بی آر تی رو یاد بگیرم😂

2810