2777
2789
عنوان

خانما کیا اصلااا دوی پسر نداشتن و الان متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه ازادم تا بحال دوست پسر نداشتم مجردم

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
2805
ینی خاک بر سر من بچه بودم هیچی حالیم نبود چقدر اسیب دیدم سر این ازدواج تو سن پایینالبته شوعرم ادم خو ...

دوراز‌جون‌ من خودمم زود ازدواج کردم‌و مثل تو بسیار آسیب دیدم چه میشه کرد ولی‌وابستگی‌ به شوهرم ندارم دیگه 

دوراز‌جون‌ من خودمم زود ازدواج کردم‌و مثل تو بسیار آسیب دیدم چه میشه کرد ولی‌وابستگی‌ به شوهرم ندارم ...

منم باید رو خودم کار کنم دیگ وابستش نباشم 

چون اصلا از لحاظ عاطفی نمی تونم باهاش ارتباط بگیرم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

من نداشتم و الان متاهلم و خوشبخت ولی راس میگی حالا نمیدونم واسه چیه ولی منم بشدت به همسرم وابستم😭خیلی خیلی زیاد🥺😍🙂هر چند خیلیم اذیت میشم شاید چون اولینم هس و خواهد بود اینطوریم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

من نداشتم و الان متاهلم و خوشبخت ولی راس میگی حالا نمیدونم واسه چیه ولی منم بشدت به همسرم وابستم😭خی ...

اره دقیقا خاله خودم با خیلیا بوده 

الان دوست کلفت پیش شوهرش اصلا مستقل و شوهرش مهم نیست براش معمولیه

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
اره دقیقا خاله خودم با خیلیا بوده الان دوست کلفت پیش شوهرش اصلا مستقل و شوهرش مهم نیست براش معمولیه

من دوست ندارم و نداشتم دوست پسر داشته باشم ولی خب از این همه وابستگی هم اذیت میشم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

تا بحال چند سالته مگ

۲۰

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
2810