2777
2789
عنوان

شما دلتون برای مدرسه تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 89 پست
بزرگسالان امتحان نهایی نمی گیرند؟

چرا 

اموزشگاه ثبت نام کردم 

مدرسش غیر حضوریه جزوه اونجا میدن برای امتحان برای یادگیریشم اموزشگاهش فرستادن ثبت نام کردم رشتمم عوض کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد عین منی تو خابم ول کنمون نیس حالا من درس خونم بودم فک کن انقد استرس کشیدیم هنوز بعد چن سال نتونس ...

همون بخدا...

اینقدر که از نظر روانی این کنکورو مدرسه اذیت کرد که بماند

درکتون نمیکنمدانشگاه خیلی خیلی بهتره

من که هنوز دانشگاه نرفتم از بهمن کلاسام شروع میشه و هیچ تصوری راجع به دانشگاه ندارم ولی دلم واسه مدرسه تنگه به خصوص که یکسال پشت کنکور بودم

البته که دانشگاه قطعا فضای جذاب تریه چون یه اجتماع بزرگ تره و آدم مستقل شدنو تجربه میکنه ولی سادگی مدرسه رو هیچ وقت از یادنمیبرم

من دلم برا خونه تنگه

خوابگاهیم☹️

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
موفق باشی عزیزم انشا...بهترین جاها ببینمت🫠❤️

فدای قلب مهربونت

دعا کن بتونم چون واقعا حافظم خیلی ضعیفه هیچی تو مخم نمیمونه با اینکه از درس بدم میاددددد متنفرم اما باید یجایی برسونم خودمو حداقل لیسانس

نه هیچ وقت هم تنگ نمیشه چون خاطرات بد از اون دوران زیاد دارم

فقط یه حسرت دارم اینکه چرا رشته ای که دوست داشتم نرفتم 

شاید مسیر زندگیم کلا عوض میشد

دیگه نیستم ریپ نزن 🙌

من که هنوز دانشگاه نرفتم از بهمن کلاسام شروع میشه و هیچ تصوری راجع به دانشگاه ندارم ولی دلم واسه مدر ...

مطمئن باشین برین دانشگاه خیلی حالتون خوب میشهه قابل مقایسه با مدرسه نیست اصلا.

اصلا ۳۷ سالمه ارشد حسابداری دارم هیچ وقت دلم برا مدرسه تنگ نشدچون معلم های مهربون  نداشتیم من خیلی آروم بودم و هستم اما برخوردشان همیشه با همه تند بود  با احترام به معلم های خوب کشورم 

2810