2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه غذا میخوره و وزن نمیگیره ژنتیکش اینه 

برو خدا رو شکر کن

بچه چاق میخوای چیکار؟ اونم دختر

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اخه دکترش گفت قد و وزنش کمه

بهش شیر مایع تقویتی اینفترینی بده

من واسه پسرم جواب گرفتم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

میشه عکسشو برام بفرستید قیمتش چنده

توی گوگل سرچ کن عکسش هست

فک کنم الان قوطی ۱۰۰ تومن اینا باشه

ولی از داروخانه بگیری ارزونتر درمیاد چون بعش سوبسید دولتی تعلق میگیره

عزیزن پسرتون چند کیلو بود و چقدر وزن گرفت مثلا در ماه چقدر وزن میگرفت ممنون میشم جواب بدید

ببین پسر من ۷ کیلو بود من ۲۰ تا قوطی دادم توی یه ماه و نیم شد ۹ کیلو

ولی دوستم بچه ش نارس بود چند ماه مداوم داد بچه ش خیلی تپل شده بود ولی وزنشو نمیدونم فقط یادمه قشنگ چاق شد 

میشه عکسشو برام بفرستید قیمتش چنده

ببین قوطیاش کوچیکه ها ۱۲۵ میله، باید مثلا هفته ای دو سه تا قوطی بدی