2777
2789
عنوان

کارهای ممنوعه برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 77 پست
الان یک هفته ست سرفه داره و عطسه ولی ابریزش بینی و تب نداره ب سینش خرخر میکنه دوبار بردم دکترنیوتادی ...

برای سرفه کتوتیفن خیلی خوبه روزی یکبار به اندازه یک و نیم سی سی بده 

دستگاه بخور بذار تو خونه

الحمدلله رب العالمین ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ار کجاباید فهمید

عطسه های گاه وبیگاه

گذفتکی بینی

قرمزی چشم واطراف چشم وابرو

خاروندن زیاد بینیش

پسرمن زبونشم خارش داشت قرمز میشد

بچه های ک زیاد سرمامیخورن یاخوب نمیشن زود گاهی الرژیه ومافکرمیکنیم سرماخوردگیه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
پشم گوسفند تمیز بذار تو سینش بدنشون با روغن گل بنفشه ماساژ بده

بخدا پشمم گذاشتم همسابه اومد دعوایی کرد ک اگه الرژی باشه بچه بدترمیشه و برداشت

روغنم نمیزارن ماساژ بدم میگن براقلب خوب نیست

بخدا پشمم گذاشتم همسابه اومد دعوایی کرد ک اگه الرژی باشه بچه بدترمیشه و برداشتروغنم نمیزارن ماساژ بد ...

لای دستمال بذار 

شربت گل بنفشه باریچ برای سرفه خیلی خوبه 

بچه های من هر زمان سرفه میکردن ی بار میدادم خوب میشدن 

الحمدلله رب العالمین ...
بی نیش خرخر میکنه صبحم عدرخووهم با سرفه ش خلط اومد

چندوقتشه؟ 

اینام میشه گاهی

بچه تابچه فرق میکنه علایم

خلط رو میگی هنوز خوب نشده فعلا داره گلوش چرک کرده حتما

اگه اولین باره اینجوریه شاید ویروس جدیده است گرفته یکم طول میکشه خوب شه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
بی نیش خرخر میکنه صبحم عدرخووهم با سرفه ش خلط اومد

🤔🤣 خواهر زاده منم همینطور بود خر خر میکرد دماغ کوچولوش بیمارستان قطره داد ریختیم ولی خوب نمیشد بعد یکی دوماه خودش خوب شد

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اتفاقا میتونن آدمها کلی ویروس منتقل کنن نوزاد ایمنی پایینی داره

🤔🤔اینم میتونه باشه.  اصلا ویروی رو بیخیال، روان اشفته مادر خیلی ناجوره که بریزن دورش باشن. هرکی یه تزی بده

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2810