2777
2789
عنوان

متاهلا یه سوال دارم

226 بازدید | 6 پست

این ماه آمپول سینال آف سه تا زدم و قرص لتروزول هم خوردم چند درصد امکان بارداریم هست؟ماه چهار اقدامم و مشکلی هم ندارم

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی ، صفر میشی

اسی جان باید خدا بحواد فقط 

من خودمم مشکلی نداشتم ولی با چندین دوره سینال اف باردارشدم دوزه مصرف امپولم ب ده تاهم رسید 

بارداری اولم با ۸ تا سینال اف و ۲ تا ازاد سازی باردارشدم و سقط شدن

دفعه دوم با ۴ تا سینال اف و دوتا ازاد سازی 

تو ممکنه همین ماهم باردارشی ولی منو دکترم میخواست بفرسته ای یو ای انجام بدم و خودم نرفتم و باردار شدم حتی درخیلی مواقع مث منو شما کارشون ب ای وی اف کشیده 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اسی جان باید خدا بحواد فقط من خودمم مشکلی نداشتم ولی با چندین دوره سینال اف باردارشدم دوزه مصرف امپو ...

شوهرم همش میگه بچه می‌خوام .سه ساله عروسی گرفتیم اما فقط این چند ماه رو شرایط بچه دار شدن داشتم که منم مرتب دارم اقدام میکنم .من دکتر برام آمپول آزاد سازی تجویزنکرد نمی‌دونم چرا.میترسم کلا باردارنشم و بیوفتم سرزبون مادر شوهر خواهر شوهر چون واقعا آدمای بدزبونی هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم همش میگه بچه می‌خوام .سه ساله عروسی گرفتیم اما فقط این چند ماه رو شرایط بچه دار شدن داشتم که م ...

یعنی چی فقط این چندماه شرایط داشتی؟

بچه دارشدن باید ی تایم باشه واسه ی عمر ن چندماه 

اتفاقا بزرگترین مشکل توی ناباروری همین استرسه زمان تایین میکنید وهعیییی نگرانید نشه و هعی استرس وارد میکنید 

عزیزم شما الان رفتی دکتر بادوز پایین درمانو شروع کرده 

این ماه نشه ۳ تا میکنه ۵ تا نشه ۵تارو میکنه ده تا ازاد سازی میده نشه درمان دیگ رو پیشنهاد میده استرس نداشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
یعنی چی فقط این چندماه شرایط داشتی؟بچه دارشدن باید ی تایم باشه واسه ی عمر ن چندماه اتفاقا بزرگترین م ...

بخاطر این میگم شرایط نداشتم که با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی میکردم و اصلا اعصابم به بچه نمی‌کشید عزیزم اونا خیلی خانواده پر جمعیت و بی قانونی بودن اما حالا دیگه تو خونه خودمم

بخاطر این میگم شرایط نداشتم که با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی میکردم و اصلا اعصابم به بچه نمی‌کشید ...

پس از الانم با اعصا ب و ذهنی اروم اقدام کن بدون عجله 

و اینو بدون توی علم امروز چیزی ب اسم ناباروری وجود نداره برای تمام مشکلات راه حلی پس اینک فک کنی عه من تااخر عمر باردار نمشیم و نمیشه بیخوده اره ممکنه طول بکشه تایم داشته باشه ولی میشه باید صبر کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40