2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلنم حق نداره یا آدم اینقد پولداره که اصلا این هزینه ها براش هیچه یا نداره و همچین جایی جشن نمیگیره ...

همه جای دنیا خیلی رایجه حتی امریکا همراه کارت دعوت ی کارت میفرستن که حتما یک ماه قبل عروسی به دست عروس و داماد برسونی و تو اون مشخص میکنی میری یا نه

همتا اسم خـودمه♥
اصلنم حق نداره یا آدم اینقد پولداره که اصلا این هزینه ها براش هیچه یا نداره و همچین جایی جشن نمیگیره ...

عزیزم کارش درست نبود قیمتو گفت

ولی حرفش منطقی بود وقتی تعداد مهمونا محدوده باید اطلاع بدن میرن یا نمیرن 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عزیزم کارش درست نبود قیمتو گفتولی حرفش منطقی بود وقتی تعداد مهمونا محدوده باید اطلاع بدن میرن یا نمی ...

قیمت نگفت باهم منو رو انتخاب کردیم یه منو دو صد بود که یکیش یک هشتصد که یک هشتصد شیشلیک نداشت

منو مامانم یه دوست دیگه رو هم دعوت کرده واقعا حق داره ده میلیون میشه اکه نریم

همه جای دنیا خیلی رایجه حتی امریکا همراه کارت دعوت ی کارت میفرستن که حتما یک ماه قبل عروسی به دست عر ...

مگه اینجا آمریکاس 

مثلا تو آمریکا تعارف و اینا معنی نمیده ولی اینجا تعارف جزو فرهنگمونه . 

مگه اینجا آمریکاس مثلا تو آمریکا تعارف و اینا معنی نمیده ولی اینجا تعارف جزو فرهنگمونه .

قرار نیست با همه رسمای غلطی که داریم تا اخر عمر زندگی کنیم که. تعارف برای اون عروسیای دهه شصته که تو خونه با خیار و دانمارکی میگرفتن

وقتی مدل عروسیت اروپاییه چه عیبی داره دعوتت هم اینطوری باشه. غیر اون تو اگر کسی رو دوست داری و برات مهمه قطعا شرایطی فراهم نمیکنی که بهش ضرر بزنی حتی مالی

من اگر نتونم برم خودم قبلا اطلاع میدم و تبریک میگم و از دعوتشون تشکر میکنم چون الان اوضاع اقتصادی دیگه مثل قبل نیست حتی ساده ترین مراسما کلی خرج داره

همتا اسم خـودمه♥