2777
2789
چی شده عزیزم

من چند ماهه اقدام دارم برا بارداری، هر ماه هم اگر باردار نمیشدم دقیقا هشتم ماه پریود میشدم امروز صبح که ۶ ماه هست، لک قهوه ای دیدم ، بیرونم نمیاد فقط توی واژنمه، خیلی هم کم رنگه، از صبح هستش، می خوام ببینم این لانه گزینیه یا پریودی

عضله ساق پام گرفته، یه کمم انقباض رحمی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند ماهه اقدام دارم برا بارداری، هر ماه هم اگر باردار نمیشدم دقیقا هشتم ماه پریود میشدم امروز صبح ...

عزیزم انشاءالله که باردار باشی ولی نمیشه قطعی گفت

وقتی توی تقدامی ممکنه خود پریود عقب جلو بره تاریخش

تا ۹ آبان صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم انشاءالله که باردار باشی ولی نمیشه قطعی گفتوقتی توی تقدامی ممکنه خود پریود عقب جلو بره تاریخشت ...

الان رفتم دوباره دستمال گذاشتم، از قهوه ای شده بود صورتی روشن، چاره چیه باید صبر کنم

الان رفتم دوباره دستمال گذاشتم، از قهوه ای شده بود صورتی روشن، چاره چیه باید صبر کنم

آره عزیزم باید صبر کنی

برای بی بی چک هم الکی پول نده حداقل تا صبح نهم صبر کن

اللهم عجل لولیک الفرج