2777
2789
عنوان

طبیعیه ک از مادر شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 18 پست
خدایاااا از این عروس ها نصیب گرگ بیابون هم نکن😐🤣🤣😄 بابا جان بزار حداقل یه اتفاقی مثل ازدواج پیش ...

من از مرد چسبونک ب مادرش بدم میاد دلیل تنفرمم همینه این که هی بگه ماما ماما شاید ب خاطر تجربه بدمه چون مامانم تمام عمر ب خانواده شوهر اخترام گذاشت و جز بدی چیزی ندید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از مرد چسبونک ب مادرش بدم میاد دلیل تنفرمم همینه این که هی بگه ماما ماما شاید ب خاطر تجربه بدمه چ ...

منم بدم میاد پسرم بهم بچسبه از پسر مامانی بدم میاد سعی هم میکنم جوری تربیت کنم که واقعاااا بچه ننه نباشه

اما دلمم نمیخواد ماهی دوبار به زوور بهم زنگ بزنه و ازدواج که کرد دیگه نیاد پیشم دوره همی و کناره هم بودن خانواده برام مهمه یکی این وسط موش بدوونه روی اعصابه منه