سلام خانوما.راستش من ازدواج دومم هست و لوازم برقیم واسه ازدواج اولم هست چون حتی یکبار هم استفاده نکردم ازشون و رنگشون استیل مشکی هست...حالا همسرمم لباسشویی و یخچالش رو از قبل خریده.و سفید رنگه...اینکه دو رنگ هستن بد میشه؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم واقعا نمیتونم وسایلامو بفروشم هم اینکه ضرر میکنم هم اینکه وسایلام مارک هاشون بهتر از برند های ا ...
تواین گرونی واقعا حیفه واینکه وسیله تابره توخونه بخوای بفروشی بهش میگن دست دوم وخیلی کمتر میبرن تو این وضعیت بازار ازهمون وسایل استفاده کنید مگر اینکه وضع مالیتون اوکی باشه وبراتون مهم نباشه
عزیزم اگر خیلی حساسید که همرنگ باشن می تونید از برچسب های استیل که توی بازار و دیجیکالا هست و مخصوص همین کار هستن تهیه کنید و بگید نصاب برچسب بیاد و براتون کل یخچال و لباسشویی رو کاور استیل کنه. خواهر منم همینکارو کرده.
وا خب چه ربطی داره کوچیکا که تو کابینت میره منم برقی کوچیکام سیلور خریدم بزرگا سفید خیلیم راضیم تازه من میخوام سولاردم رو سیلور بخرم با اینکه تو دید هست