2777
2789

سلام من هفته پیش یکشنبه امپول اچ سی جی زدم ودکترگفت اقدام کن واقدام کردم تاامروزکه یک هفته دقیق میشه الان لک دیدم اندازه یه بند انگشت کوچیک من هفته دیگ بایدپریودبشم معمولا یکی دوروزقبل پریودی لک میبینم ولی این سری یک هفته مونده به پریودیم لک دیدم باوجود امپول بنظرتون دارم پریودمیشم؟یامیتونم امیدی داشته باشم که باردارباشم؟😔

نگران نباش ان شالله لکه لانه گزینی هستش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تازه ۷روز اززدن امپول ازادشدن فولیکول میگذره

بخاطر تحریک تخمدان ها هستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
یعنی الان تخمک گذاری من هست؟

نه دیگه ۳۶ ساعت بعد از امپول ازاد سازی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش اینقدر بالاخره داری تخمک گذاریت رو تحریک میکنی لکه بینی مختصر میتونه طبیعی باشه

اقدام و داشته باشم؟یا دیگه اقدام نکنم؟هفته قبل اقدام داشتم تاجمعه 

لک لانه گزینی چه زمانی اتفاق میوفته؟

تقریبا ده روز بعد از تخمک گذاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یکشنبه هفته قبل که امپولوزدم روزدوشنبه فرداش درد شدیدگرفتم ولی قطع شد دیگه فکرکردم شایدهمون تایم ...

ب منم سینال اف داذه بود دوتا یکی ده پریود یکی دوازده دریود برای تو هاش سی جی رو چند پریود داده؟

برا من برای ۱۷پریود هاش سی جی داده

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
ب منم سینال اف داذه بود دوتا یکی ده پریود یکی دوازده دریود برای تو هاش سی جی رو چند پریود داده؟برا م ...

به من هاچ سی جی نداد من فقط مکمل خوردم بعدفقط برای آزادشدن اچ سی جی دادکه الان یک هفته ازتزریقش میگذره لک دیدم

2810