2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی 😂مگه میشه

آره وقتی تنبلی تخمدان داری ، تحت درمانی منتظر بچه ایی بی بی ها و آزمایش هات منفی میشن مدام دیگه امید نداری بعد یهو بی بی چک تست میکنی مثبت میشه 😍🤣🤣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
تصور کردم چه حس خوبی 🥰

آره ساعت ۵ صبح تست کردم 

نمی دونی گریه همراه با خنده چه وضعیه🤣🤣

دیونه شده بودم ، هی می‌خواستم زنگ بزنم به خواهرم بگم مثبته ، شوهرمم نبود خونه،  نمیخواستم تا مطمئن نشدم بهش بگم خجالت میکشیدم ازش از بس منفی بودن ، گفتم شاید کاذبه تا رفتم دکتر سونو گرفت دیدم بچمو به همسرم گفتم بابا شدی😁

آره ساعت ۵ صبح تست کردم نمی دونی گریه همراه با خنده چه وضعیه🤣🤣دیونه شده بودم ، هی می‌خواستم زنگ بز ...

عکس المعل شوهرت چی بود 

آخه من وقتی به شوهرم گفتم روز اول خوشحال شد ولی بعدش دیگه رفت تو قیافه نمی‌دونم چرا با اینکه چند ماه اقدام بودیم و خودمون می‌خواستیم 

منم فقط اوایل درد شدید تخمدان داشتم و بعدش هیچیبعد از ماه دوم سوم تهوع و ویارام شروع شد

آره منم اوایل درد شدید جوریکه تیر میکشید ولی الان هیییچ نگران شدم آخه من ناشکری کردم گفتم نکنه خدا ازم گرفتش😭

عکس المعل شوهرت چی بود آخه من وقتی به شوهرم گفتم روز اول خوشحال شد ولی بعدش دیگه رفت تو قیافه نمی‌دو ...

خوشحال بود ، بعد دیگه براش عادی شد 

می ترسید به شکمم دست بزنه ، خیلی دوست داشتم دست بزاره حرکت بچه رو حس کنی ولی میدید دلم تکون میخوره یه جوری می‌شد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2810