بیست_و_دو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 690 عنوان به نظرتون چشمام ضعیف شده ایااا 85 بازدید | 11 پست تو نور زیاد مگس پرون میبینم ی جوریه برفکی انگار اطراف واضح میبینمااا ولی واضح نیسانگار مه مانند شدتش بالا نیس ولی قشنگ حس میکنم شفاف نیسسس 1403/08/06 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیست_و_دو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 690 ارهبرو بینایی سنجی وقتی نور خیلی زیاد نیس اوکیم این حالتا میره اما تو نور زیاد مشکل دارم
بیست_و_دو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 690 مگس پران ارتباطی به ضعیفی نداره برفکی چی ی حالت خاصیه انگار موج موجی انگار میبینمااا ولی شفاف نیس بهترین توصیف براش مه مانند بودن و برفکی بودنه مث برفک تلویزیون
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 4734 برفکی چی ی حالت خاصیه انگار موج موجی انگار میبینمااا ولی شفاف نیس بهترین توصیف براش مه مانند بودن و ... برید دکتر حتما مگس پران درمان قطعی ندارد ولی شفاف ندیدن با مگس پران فرق داره کاربر آقا
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 3392 وقتی نور خیلی زیاد نیس اوکیم این حالتا میره اما تو نور زیاد مشکل دارم ببین من چون زیاد تو گوشی میرفتم تو شبا تو تاریکی چشمام آسیب دیدبعضی شبا سر درد داشتم و چشمام درد میکردتاری دید داشتمرفتم دکتر گفت شماره چشمت ۲هست و آستیگماتم الانم عینک میزنم
بیست_و_دو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 690 ببین من چون زیاد تو گوشی میرفتم تو شبا تو تاریکی چشمام آسیب دیدبعضی شبا سر درد داشتم و چشمام درد میک ... منم ی بازه سه ماهه شاید ب شدت تو گوشی بود از صبح تا شب شبام چراغ خاموش تو گوشی بودمممم تا صبححح ولی الان ۴ ماهی میشه گزاشتم کنار گوشی رو شاید سر همون اینجوریه من ب شدت چشم درد میشدم و خشکی چشم ناجور گرفتم کل چشمام قرمز بوددد
imshr عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 3392 منم ی بازه سه ماهه شاید ب شدت تو گوشی بود از صبح تا شب شبام چراغ خاموش تو گوشی بودمممم تا صبححح ولی ... پس متاسفانه احتمال زیاد چشمت ضعیفه حتما برو چشم پزشکیهمشم بخاطر این گوشی کصافته